2

2 anmeldelser

 1. Anna Vladimirova, Minsk

  Jeg købte et polycarbonat drivhus med en længde på 8 m, jeg vil plante agurker og tomater i den.

  Er det muligt at organisere i et drivhus behagelige forhold for forskellige kulturer?

  svar
  • OOO "Sad"

   I et industrielt miljø er tomater og agurker i et drivhus ikke dyrket: de har brug for forskellige forhold og kræver for det første forskellig fugtighed. Men i sommerens køkkenhaver kan beboere fra dette ikke undslippe. Det er sandt, at drivhuse, der er dækket med polycarbonat, har en betydelig ulempe - de er meget overophedede. På en solrig dag når temperaturen i drivhuset + 40 grad. I dette tilfælde er det ligegyldigt, hvad der vokser der, det vil være dårligt for alle.

   For at vokse sammen agurker og tomater, skal temperaturen reguleres. Hvis de åbne vinduer og døren ikke kan klare varmen, kridt strukturens tag med en kalkopløsning. Senere vil kalk selv vaske med regn. Med en af ​​endevægge skal du fjerne polycarbonatet og udskifte det med spunbond No. 60. I løbet af dagen vil overskydende varme komme igennem det, og om natten vil materialet ikke tillade drivhuset at afkøle for meget.
   Placer i en drivhus plastflasker med vand eller sten. Om eftermiddagen tager de en del af varmen op, og om natten giver den væk - vil udføre funktionen af ​​varmeakkumulatorer.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.