Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. O. Sokolova, Voronezh-regionen.

  De voksede en god høst af løg. Men ulejligheden er: En del af pærerne blev bløde og uappetitlige og bemærkede også en mærkelig plaque i nogle få løg mellem skalaerne, som ligner sod. Hvad skal jeg gøre?

  svar
  • OOO "Sad"

   For cirka tre år siden begyndte hun at rådføre sig med en nabo. Jeg slog ned en trækasse (måling 120 × 120 cm og højde 30 cm). I bunden af ​​denne boks sætter jeg tør savsmuld. Fra oven - et lag løg, så igen savsmuld (2-3 cm), igen løg, og så videre til toppen. Jeg holder kassen i kælderen. Jeg dækker med et gammelt quiltet tæppe. Der er intet tab!

   Løg før opbevaring er godt tørret. Jeg sætter det i et net og hænger det i kælderens tørreste del. Men da det er ubelejligt at hele tiden gå rundt om forsyninger, tager jeg en del af høsthjemmet. For nogle år siden blev løgene, der blev opbevaret i huset i køkkenet, ramt af sort sodmælk (aspergillose). Jeg ved, at denne sygdom opstår, når forkert opbevaring (høj fugtighed og temperatur) eller hvis afgrøden er blevet dårligt tørret. Alle de berørte løg blev smidt væk, og sunde løg til forebyggelse spredt på gulvet nær batteriet, igen tørret godt og taget til opbevaring i kælderen.

   svar
 2. Tatiana

  Fortæl mig, hvorfor er løg så forkælet (billedet)?

  bolezni-luka

  svar
  • OOO "Sad"

   Det er fusarious rådne. Dens tegn: gulning, vridning, døende og rottende blade. Udviklingen af ​​sygdommen ledsages af:
   - vandlogning under modning af løg
   - sen rengøring
   - tørke, når løget modner på overophedet jord
   - mangel på batterier
   - nederlag ved skadedyr og sygdomme, der svækker planten.
   For at undgå sygdommen skal du bruge en kvalitativ såning af Fusarium resistente sorter af løg. Inden plantning skal pærer desinficeres. I fremtiden er det nødvendigt at overholde teknologien om pleje, at rydde op i tide. Når den berørte bue er fundet, skal den fjernes og desinficeres med 1% opløsning af Bordeauxvæske.

   svar
 3. Nina Ryazantseva, Moskva-regionen

  Løg store, men med rot
  Løg plantet i befrugtet jord. Når pærerne blev dannet, blev jorden gennemsyret til tidlig modning. Høsten har altid været vellykket, og i år er pærerne vokset store, smukke, men når du skærer dem - rot i midten gennem skalaerne. Hvorfor skete dette?

  svar
  • OOO "Sad"

   Årsagen til alle bakterielle løgrotter. Sygdommen kunne være opstået på grund af en skarp forandring i vejret, når løget modner (fra koldt og vådt til varmt og tørt). Minedrift: Og endnu vigtigere steg løgene ikke fuldt ud.
   Hvordan forstår man, at pæren er fuldt moden og klar til høst?
   Stammen skal helt tørre ud.
   I år ønskede løgpennen ikke at tørre ud i slutningen af ​​juli eller i august. Det skyldes, at der i den anden halvdel af sommeren var meget regn, og i stedet for modning fortsatte pærerne at vokse. Derfor måtte planterne laves for at holde op med at vokse. Ved du hvad de laver til løgplanter? De sætte en pen på.
   Fjeder tager rod. I en lille have kan du simpelthen træde let på bladene for at beskadige dem eller knytte fjer til en knude.
   Du har brug for at få fjerene tørre, så de næringsstoffer returneres til pæren, og den er moden.
   Mange taler om en anden optagelse: at fremskynde modningen af ​​løg, du har brug for at beskære rødderne skovl.

   Jeg er ikke enig i dette. Metoden er besværlig og vanskelig at gennemføre. Fordi klippet skal være yderst forsigtigt for ikke at beskadige pæren.
   I spørgsmålet siger forfatteren, at hun gravet op løget til tidlig modning.
   Du kan grave en bue, hvis du virkelig vil se om det er stort eller ej. Det vil ikke påvirke modning.

   svar

Forlad feedback, kommentarer