Anmeldelser og kommentarer: 7

 1. Tamara Gpadkevich, Slavgorod

  På 8 gav Martha mig et krysantemum med gule blomster i en gryde. Hvordan skal man passe hende?

  svar
  • OOO "Sad"

   Efter at have købt krysantemum kan hjemmelavet ikke transplanteres.

   Det er tilladt at skifte sammen med en klods, men først efter blomstring. Hold det på vest eller øst vindueskarm, den sydlige for det er for varmt, i nord kan ikke åbne knopper. Du kan sætte på en ventileret kølig og veloplyst balkon.
   I en varm sommer skal du sætte en potte krysantemum på et ventileret sted, skygget fra middagstrålerne (det er muligt i haven). Regelmæssigt vand og spray.
   Chrysanthemum dvale i et lyst køligt rum (på verandaen, isoleret balkon). Preliminær efter blomstring skåret den til 10-15 se. Vanding - en gang om måneden.

   svar
 2. Tatiana Ivanova

  Om efteråret transplanterede hun småblomstrede krysantemum i potter, de blomstrede frem til midten af ​​november i rummet. Derefter skåret hun af, men nye skud blev spire, i januar var de allerede høje 30 cm. I stuetemperaturen + 10-12 grader. Jeg hælder lidt. Hvad skal man gøre med planter?

  svar
  • OOO "Sad"

   "Du kan forlade dem på dette kølige og lyse sted." Vand minimum. I foråret, når faren for frost passerer, lander i jorden. Og det er bedre selv nu, efter at have afskåret dyrkede skud, for at fjerne krysantemum i et koldt rum med en temperatur på 0-1 grader, for eksempel på en glas balkon eller i en kælder. Hvis du bringer dem i et varmt rum i marts-april, kan du sikkert klippe dem.

   Hvis vi i foråret har til hensigt at skære stiklinger fra moderluden, skal det opbevares i et koldt rum, så nyrerne ikke vågner op. Chrysanthemum af nogle sorter og er slet ikke i stand til at danne skudd, der er egnede til stiklinger uden at gå igennem den kolde periode. Eller de kan danne en fyldig buske, men i denne sæson vil de ikke blomstre.

   svar
 3. Natalia Novitskaya, landsby Vyshgorod, Kursk region.

  Er det fornuftigt at dyrke krysantemum fra frø? Og hvornår vil de blomstre?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Købte frø af terry krysantemum plantet i marts og dyrkede frøplanter, som sædvanlige frøplanter. Men det døde straks i store tanke (0,7 L), fyldt med næringsstof (kompost jord, tørv, humus - 3: 1: 1). Jeg stjal det til sommeren. Opholdt sig som sædvanlig kun to gange om måneden vandet med en opløsning af biohumus.
   Og i slutningen af ​​august opstod der mange knopper på frodige buske.
   Ved starten af ​​de første frostgrave blev gravene udgravet og overført til et drivhus for at forlænge blomstringen. I december skærer de centrale skud ud, og lateralen forkortes til 15 cm. Sæt planterne i et køligt rum (+ 12-15 grader). Vandet sjældent.
   I begyndelsen af ​​februar overførte igen krysantemumerne - allerede i et solrigt og varmere rum. Jeg fodres ved at blande opløsningerne af biohumus og urinstof (ifølge instruktionerne). Gennem 2 uger begyndte at stiklinger af mere smukke krysantemum. I slutningen af ​​maj havde jeg 400 til at blomstre buske.
   Forresten blev der fra en blanding af frø opnået planter med kamille, anemone, to-rækken, tre-rækken og endda "skelignende" blomster. Så følelsen i dette voksende er selvfølgelig.
   Elvira LUKINA, Bratsk, Irkutsk-regionen.

   svar
 4. Tatiana

  Denne usædvanlige skønhed viste mig i sidste år et lille snit. I begyndelsen af ​​sommeren landede han ham på det åbne land. Ved efteråret voksede busken, men scorede ikke knopper. Når lufttemperaturen faldt til + 8-10 deg. Dug ud planten og opdel den for at undgå utilsigtede tab. Delen blev taget til opbevaring i en kælder, og nogle få kviste med rødder blev plantet i en gryde. I det bløde, frugtbare, humusrige land fra haven drivhuset tilføjes træaske - 1 st.l. på 1,5 l, i bunden af ​​tanken hældte keramzit. Hun afbrød krysantemumet "på stumpen" og sprinklede de mulige skadedyr med infusion af hvidløg: hun knustede hovedet og hældte 3 l varmt vand natten over. Anbring planten på en lys vindueskarm ved en lufttemperatur på + 20-25 grader.
  Snart var der unge skud. Da de voksede op 15 cm prischipnula toppen for mere forgrening. Daglig skønhed drysset med varmt vand, en gang om ugen til forebyggelse af spindemider - infusion: 1-2 håndfuld løg skræl og knust rå hvidløg hoved oversvømmet 3 liter varmt vand om natten, om morgenen filtreret.
  I december begyndte krysantemum at danne knopper. Blomsterne (kurvens blomsterstand), den ene efter den anden, blomstrede mig hele vinteren og foråret. Blomstringstoppen faldt på 8 marts.

  I midten af ​​april begyndte blomsterne at vokse mindre, og jeg skar planten "til stubben", og med begyndelsen af ​​varme dage faldt den ind i det åbne land. Denne vinter dekorerer den tofarvede skønhed igen mit vindueskarme.

  svar

Forlad feedback, kommentarer