Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Alla V. GRIDINA

  Rådgive om, hvordan man kan vokse og formere en flertallet løg.

  svar
  • OOO "Sad"

   Alle har deres egne måder, men det er bedst at formere en flertallet løg - en flerårig plante, der tolererer vinteren godt i jorden - med pærer og radikale løg. Denne plante er ofte plantet om sommeren - i juli-august - som de modnes.
   I det første år giver løgene greens og en pil med pærer, i de følgende år øges antallet af pile og løg. I det tredje år dannes radikale løg, nogle af dem høstes og bruges til mad.

   svar
 2. Veronika SHKLYAEVA, Republik Udmurtia

  I stedet for en familiebue blev jeg på en eller anden måde solgt på flere niveauer, men jeg er slet ikke fornærmet. Nu er dette min løgsdyr.
  Jeg vokser det ikke på grund af løg, men på grund af tidlige og rigelige greens. Den flertallede løg er den første til at give forårsmødet grønne fjer, som vi gerne vil tilføje til salater. Så begynder han at danne pærer i flere niveauer. Voksende løg over måleren, så det er bedst at binde det til støtten.
  Så snart det første lag modnes, rive jeg det af og lægge det på en specielt forberedt højderyg. Efter 3-uger har jeg frisk grønt på mit bord igen. Ved udgangen af ​​august giver løgene på denne krop en god høst af løg.

  Den flertallede løg er frostbestandig, så det sover altid uden problemer. Dens reproduktion (division af en busk eller luftløg) kan ske selv i slutningen af ​​august. Med varmt efterår vil det spire og give en fjer, men grøntene behøver ikke at blive skåret, så løgene ikke bruger deres energi på restaurering. Men om foråret vil det være muligt at få en fuld høst.

  svar

Forlad feedback, kommentarer