1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Tatiana Vasilievna

    Jeg vil skrive om familie hvidløg. Generelt er jeg meget tilfreds med denne kultur. Jeg takker min søster Valentina for at dele hendes plantemateriale. Denne sort har jeg kaldt "hvidløg for dovne": sætte det meget lettere og enklere. Jeg gjorde det, fordi at plante dem i en afstand 30 cm fra hinanden, og tænder, og hoved, som en helhed, spaltede, jeg lavede en smal seng af 60-70 cm - kan siges næsten Mitglayderu. Jorden Jeg har lys, løs, og at siderne ikke smuldre, jeg er omgivet af afbøde dem tørre hø. Men senere, havde vi at skovle alt: regnen skyllede.
    For ikke at få en hvidløgsflyvning, sprinklet med ammoniak, og sengene var alle høje - det tror jeg er det vigtigste. Ellers vil alt rodne, jorden er blandet med humus; På samme sted, morgenfruer, stængler af jordskok, skrånende sennep. Selv da hvidløg blev fjernet, var vejret regnigt, og jorden var løs og fluffy!
    Nå, det er det. Den slags hvidløg giver 4 high-grade hoveder i stedet for en. Jeg fik 2 7 rede af hoveder, 2 - 6,3 på - på 5, andre (flertallet) - på 3-4.

    svar

Forlad feedback, kommentarer