1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Tatyana GRODETSKAYA, Moskva-regionen

  Tidligere foretrak jeg bush bønner med hvide bønner. Så plantede jeg dem med brune. Og i sidste år snuble jeg på en vidunderlig klasse af yin-yang. Den ene side af bønnen er hvid, den anden er sort. Det ser meget interessant ud, og farven går ikke tabt, selv ved madlavning.

  Har købt 2 tasker på 12 fasolinki i alle. I begyndelsen af ​​maj drak hun bønner for en dag i vandet før hun såede. Hver af dem gav en hvid spire. Såning pænt, for ikke at bryde spirerne. Jorden blev begravet på 5 cm, ikke mindre end natten frostene ikke beskadige planterne.
  Først vandede hver anden dag, så spirebønnerne i jorden ikke ville forsvinde.
  Derefter er bønnerne temmelig modstandsdygtige over for fugtmangel, hvis det er nødvendigt. Men manglen på fosfor og kalium kan påvirke udviklingen af ​​planter dårligt. I løbet af sommeren har jeg to gange fodret med plantningen. Fortyndes først i vandaske fra beregningen af ​​en liter askebank ved 10 L vand. Derefter er opløsningen af ​​kaliumsuperphosphat 15 g pr buket vand.
  Afgrøden blev høstet i slutningen af ​​august, da bønnernes blade var hævede, og bælgene blev gule.

  Inghan var meget produktiv. Næste sæson vil jeg vokse den igen - fra mine egne bønner.

  svar

Forlad feedback, kommentarer