4

Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Lyudmila Anatolievna

  Om efteråret plantede jeg en buddleus, men jeg er bekymret for, om hun vil bære vinterfrost. Måske kan du gøre noget for yderligere beskyttelse af bushen?

  svar
  • OOO "Sad"

   Den mest hårdføre art af denne prydplante kan modstå temperaturer så lave som -20 grader. Som en generel regel i efteråret, efter frost, når bladene bliver sorte og synke, bør skud skæres næsten til jordoverfladen (de vil stadig være koldt om vinteren), og jorden under rødderne af tørv husly og dækker tørre blade.
   Du kan også simpelthen bide busken med tør tørv. På denne måde bevares sovende knopper i bunden af ​​skudene. Afdækkede prøver fryser til rodkraven, hvilket forsinker deres udvikling og blomstring i 2-3-uger. Unge skud er meget modstandsdygtig over for foråret frost (de udleder et langvarigt temperaturfald til -8 grader).
   Hvis der forventes alvorlige frost, er det muligt at sætte buer over buskene, træk dem spunbond. Det er tilrådeligt at skitse sne på dette hus, hvis nedbør ikke forventes. Som et resultat dannes et luftlag over planterne, hvilket udjævner temperaturvirkningerne.
   Rådet
   I de mere alvorlige kanter anbefaler buske op til tre år gammel grave, sætte dem i gryder og sætte om vinteren i rum med en temperatur på omkring 10 grader af varme. Mere komfortable forhold er uacceptable på grund af mulig skade på skadedyr og sygdomme.
   For sikkerheden, prøv at dyrke buddleigh kimplanter i den kolde årstid. Frø af frøene udføres om vinteren eller det tidlige forår, der kræves ikke stratificering.

   svar
 2. Anna Kalchina, Volokolamsk

  Jeg rodfæste i sommeren Davids buddle. Men hun landede ikke på et fast sted, hun vokser i en beholder. Hvordan man holder planten til foråret?

  svar
  • OOO "Sad"

   Der er to muligheder for at holde denne sissy inden foråret landing på et permanent sted.
   Efter begyndelsen af ​​vedvarende frost skære planten "på en stub" og læg den i en kold kælder. Ideelt set bør det også være fugtigt ved slutningen af ​​vinteren, der fryser til -2-4 grader.

   I en tørkælder skal planterne vandes en gang om måneden.
   Eller grave en rektangulær pit i haven med en dybde på 60 cm og sæt containere med planter i den. Top bordene. Dæk det med en film og dækk det med et lag jord. Stedet skal være på en bakke, så i løbet af foråret eller i løbet af en optøning er hulen ikke oversvømmet med vand. Planteavlere beskytter gartnere, når de modtager dem via post eller køb på markederne i efteråret, uden at være sikker på deres holdbarhed.

   svar

Forlad feedback, kommentarer