2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Polina Viktorovna

  Fortæl os om funktionerne i voksende lyng. Jeg ved, at han manifesterer sin skønhed i efteråret, da de fleste planter blokerer i haven.

  svar
  • OOO "Sad"

   For at vokse lyng, bør du følge nogle regler. Først og fremmest vil planten taknemmeligt acceptere flytningen til et solrigt sted, men kan nemt overføre lys penumbra, som vil tillade plantning i forskellige dele af haven.
   Den første. Denne plante vil føle sig godt i den sure høje møre tørv. Og transplantere heder, stræber efter at finde lige sådan en jord. Hvis der ikke er nogen, skal du forberede en blanding af almindelig tørv med savsmuld, faldne nåle og sand (eventuelle proportioner, det vigtigste er, at blandingens pH skal være 4-5). På 1 apt. m-området er også ønskeligt at gøre 80-100 g af svovl.
   Den anden. Før plantning af kimplanter skal den tilberedte jord skylles med forsuret vand. På 1 apt. m plantning bruger 3 liter opløsning (1 tsk. citronsyre eller 30 ml æble eller alkohol 9% eddike). Derefter begynder du straks at lande.
   Tredje. Fra potterne tager de ud sæbe og knæder rodkuglen med deres hænder. I dette tilfælde er rødderne, hvis de er sammenflettet i en stram klump, det er ønskeligt at opdele. Planten skal være på afstand 40-50 cm mellem buske. Efter plantning er jorden omkring dem komprimeret, og planterne selv er vandet.

   Jeg vil gerne bemærke, at heder med gyldenblåt farve kan lide under lave temperaturer, så inden startet af disse kolde vejrplantninger er det nødvendigt at dække 1-2-laget med uvævet materiale og rodrotsystem med tørv, savsmuld, faldne nåle eller bark med et lag 3-5 se.
   Fjerde. Pleje af lyng er vanding, fodring, ukrudt og beskæring.
   Det skal bemærkes, at denne plante ser godt ud ved rhododendroner og nåletræer. Samtidig vil nålene, som falder ned, begynde at forsurke jorden og skabe det naturlige lag af mulch, der er brug for af lyngen, og vil også fungere som en naturlig isolering af rodsystemet.

   svar

Forlad feedback, kommentarer