Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  AFSLUT IKKE CITRUS CORKES!

  Jeg vil gerne anbefale læserne ikke at smide citrusfrugternes skorpe: citroner, appelsiner, men at forberede dem på et middel til edderkoppemider, der påvirker indendørs planter og ikke kun. Jeg gør dette: I løbet af efteråret og vinteren samler jeg citrusskræl. Jeg tager 0,5 kg skorpe, finhak og passér gennem en kødkværn. Jeg sætter i en 3-liter krukke og hæld 2 1 vand.

  Jeg rydder op i et mørkt sted og insisterer på 5-6 dage under tæt lukket låg. Efter en bestemt tid filtrerer jeg, vrider skorpen og flasken. Flasker er for tæt kork og opbevares infusionen i pantryet.
  Til sprøjteanlæg tager jeg 0,5 Art. Infusion og fortyndet med vand for at gøre 10 l af væske, tilsæt en lille gnidet vaskesæbe og spray planterne på bladet om aftenen, når solen sætter for at undgå forbrændinger på bladene.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Vores indendørs planter angreb midges. Hvordan kan de "eskorteres" hjemmefra?
  Alina I. VOROBYEVA, Belgorod

  svar
  • OOO "Sad"

   Det ser ud til, at det kan være nemmere end at pleje indendørs planter. Jeg købte en blomsterpotte, læg den på vindueskarmen, vand den og fodre den til tiden. Men det viser sig ikke alt er så simpelt: midges starter så hurtigt og ubemærket, at ejerne ikke har tid til at komme sig, og de ubudne gæster er lige der! Og årsagerne til deres udseende kan være helt forskellige: overdreven vanding, jord af dårlig kvalitet i potter med planter, ønsket om at fodre dem med hvad der er til rådighed: en shell af æg, teebrygging, kaffegrund mv.

   Hvis du ikke vil bruge "tungt artilleri" i form af kemiske præparater mod myg, kan du bruge regelmæssige kampe. Indsæt to eller tre af dem ned på afstand 5 cm fra kanten af ​​potten og skift regelmæssigt. Og så tag den sædvanlige pleje af dine planter. Efter et par dage skal du kontrollere om svovl er opløst i kampene. Hvis dette sker, skift til nye. Gennem 3-4 gange forsvinder midges.
   Der er et andet trick. Så dine blomster ikke kommer på tværs af ubudne gæster, vandplanter moderat og kun med afregnet vand. Og sørg for at løsne 8 overfladepotterne. Dette vil i fremtiden tillade ikke at kende sådanne problemer.

   svar
 3. Lyudmila Vesolkina, Voronezhskaya obl.

  Til overvintring - efter forarbejdning
  Stueplanter efter sommeren på gaden, før huset for at sørge for at min støv og behandles med kemikalier (i år - "Spark"), Zoo shampoo til at vaske gryderne. Sidste år behandlede jeg ikke begonia i efteråret, altid blomstrende, bare vasket bladene, gryden og satte den på vinduet. En måned senere bemærkede jeg et bladfaldstank, oversvømmede det.

  Jeg skar vandingen, men bladene blev hældt. Jeg reddede ikke planten. I blomsterkrukken ved siden af ​​hippeastrumets blade så jeg hvide formationer, der lignede sukkerklumper. M
  Jeg har aldrig set et måltid, men for alle regninger var det han. Jeg tog en plante ud af gryden, vaskede løgene med vand, gned hvert blad med alkohol. Derefter blev planten helt nedsænket i løsningen af ​​"Fitoverma" i en halv time. Et lille lægemiddel blev tilføjet zooshampoo og vasket vinduet. Hun vasket gardinerne.

  Gippeastrum efter plantning plantet i en gryde med frisk jord, men først faldt ikke helt i søvn - overvågede. Et andet par gange sprøjtet med 7-dages intervaller. Alle planterne blev inspiceret og behandlet tre gange.
  Hun kæmpede længe med en skinne på pahisti-hysa: hun tørrede blade med vodka, forarbejdede "Fitoverm", men hun dukkede op igen. Så skar jeg af de beskadigede blade, og så så jeg ... skadedyret satte sig på stilken, og jeg laver løvet. Jeg gned stænglen flere gange med vodka - og "fjenden" trak sig tilbage.

  svar
 4. Olga MALYAR

  FIND EN ALTERNATIV

  Tidligere sprøjtede jeg blomster med forskellige kemikalier fra skadedyr: om foråret efter vinteren og om efteråret, da jeg plantede planterne fra balkonen til huset. På grund af kattens sygdom om kemikalier kunne der ikke være noget spørgsmål, og jeg begyndte at søge efter et alternativ. Jeg stoppede på tjære sæbe, som omfatter birk tjære. Produktet er billigt og alsidigt og bidrager også til hurtig helbredelse af forskellige skader.

  "SOAP" TONGUE
  Arbejde med sæbe og gummihandsker på sine hænder til ikke forblive stikkende lugt ligner Vishnevsky salve. Min første plante under et varmt bad, indpakning en plastikpose og sætter gryden på sin side i badet, så tykke skum-blade og stilke, forlader på 2-3 dage. Vask forsigtigt alt af, læg blomsten på plads. Denne procedure hjælper med at bekæmpe en edderkoppemide.
  HOVED - REGULARITET
  Selvfølgelig taler vi ikke om bekæmpelse af masse skadedyrsangreb. For at undgå dette bruger jeg en gang om måneden eller to en sanitær rengøring af planter, hylder og vindueskarme, ved hjælp af sæbe (undertiden alkohol eller Fairy). Jeg bemærkede, at efter sådanne behandlinger skindes skallen og forsvinder. Fra melkebuggen på glirose tørrede blade, gryde og "omgivende område" med alkohol, så sikret succesen af ​​tjære såpe. Det hjalp også med at fjerne Litseotrips 'kalateya. Jeg var nødt til at arbejde hårdt, men resultatet var det værd!

  svar
 5. Galina

  Under forstørrelsesglasset undersøger jeg min blomstersamling, især undersiden af ​​bladene. Ofte sprayer jeg mig eller bader under et brusebad på en plante, og om nødvendigt behandler jeg gryder og vindueskarme.
  NØDSTØTTE
  Med svampesygdomme, der opstår ved overløb, hjælper "phytosporin" mig.
  I mange år for forebyggelse og destruktion af skadedyr bruger jeg "pile" af lægemidlet "Doctor": I henhold til 2-3 fordyber jeg pladen i en fugtig jord omkring stammen.

  HJÆLPESAG
  Om sommeren er de fleste indendørs planter indrettet med gårdhave og have. Et effektivt middel til skadedyr fundet ved et uheld. Køber en gang nye planter, lærte jeg, at de blev forarbejdet fra en mælkebøtte (i butikken - en epidemi). Sælgeren rådede til at bruge lægemidlet "30 Plus" og sætte nyankomne i karantæne. Jeg købte en mineralolie-emulsion "30 plus" - et insekticid, et acaricid og et ovicid. Som det fremgår af instruktionerne ødelægger det skabb, falsk-tænder, mider, hvidflyvninger, orme samt æg, der er lagt af skadedyr.

  Jeg forsøgte dens virkning på fuchsia inficeret med whitefly: 30 mg opløst i 1 1 vand og drysset. Resultatet er lykkeligt - slippe af med 2 gange. For at forebygge skadedyr, behandles med emulsion alle planter - to gange om sommeren og en gang før du bringer ind i huset, efter vask af blomster med vand. Jeg bemærkede, at ved behandling med dette præparat mister de roterende stiklinger af pelargonium ikke deres blade.

  svar

Forlad feedback, kommentarer