Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Elena Pervunina-Pokataeva

  Eventuelle problemer i haven er lettere at forhindre end at eliminere konsekvenserne. Derfor overholder jeg adskillige regler - og jeg ved ikke nogen problemer med skadedyr eller vegetabilske sygdomme.

  Jeg returnerer en-årige vegetabilske afgrøder til deres tidligere sted ikke tidligere end i 4-5 år.
  Virussygdomme er uløseligt forbundet med vitaliteten af ​​skadedyr (flåter, nematoder). For at bryde denne sammenhæng ændrer jeg såetiden, for eksempel bliver gulerod frø sået tidligt, så planterne styrkes før angrebet af en gulerodsflyvning. Tidlige såning og ærter frø.
  3 Jeg læste, at kalium og fosfor signifikant øger plantebestandigheden mod sygdom, og det overskydende nitrogen tværtimod svækker. Jeg underviser dette, når jeg fodrer, og prøv ikke at være ivrig med organiske gødninger.
  Jeg fortykker ikke plantningen, så planterne er godt ventilerede og jævnt oplyst af solen.
  En gang om dagen på 3-4 ser jeg rundt om mit land med min mand. Gulede og syge planter rengøres straks og brænder. Når tegn på stamme nematoder dukker op, fjernes de beskadigede planter sammen med en jordklods, og i deres plante planter jeg morgenfugle.

  Knibning, stavning uden skæreværktøjer, for ikke at overføre virusinfektioner fra syge planter til sunde.
  Fjern regelmæssigt planteaffald fra drivhuset. Og jeg behandler væggene og jorden i drivhuset med EM-1 fortyndet med Baikal-instruktioner.

  svar
 2. elsker

  Ærligvis blev jeg fremmet til økologisk jordbær jordbær. Jeg begyndte med det vigtigste - jeg lavede høje stationære senge og brede stier. Jeg graver ikke jorden nu, kun grundig løsner, og alle landinger er mulket og så siderater. Og du ved, der var mere tid til hvile, og udbyttet steg. Dette gælder især for jordbær.
  Men jeg vil starte en historie om hende ... med vinter hvidløg. Her er pointen. Mange sommerbeboere skriver, at det ikke skal plantes efter kartofler, men jeg gør det modsatte. Hvorfor? Og fordi under kartofler om vinteren jeg altid jeg gør gødning, og derefter faldet af hvidløg går til allerede godt gødet jord, det fritager mig om behovet for yderligere gødskning. En jordbær, der er arvet fra de to forgængere, modtager ikke kun en perfekt fyldt, frugtbar, men absolut desinficeret jord.

  Og min elskede føler sig godt der: det bliver ikke syg og udvikler sig i et hurtigt tempo. Tilsyneladende, med sorten var jeg heldig - jeg vokser Gigantella Maxim. Aldrig før har jeg haft sådanne vidunderlige bær! Buskene er høje, bladene er store, hakket, grønne, peduncles tykke, ikke overlapper hinanden. Det er umiddelbart tydeligt, at planterne lever godt. Og mig også! Takket være mit plantesystem har jordbær trods alt kun få gange at vandet en fortyndet gødning til hele sæsonen. Det er al den ekstra ernæring.

  Og en ny nyhed. Jeg er sikker på, at sorte myrer hjælper mig med at få sådanne høje udbytter. Ja, ja! Deres tilstedeværelse er et tegn på et meget godt land. Og de selv forbedrer sin struktur. Jeg her i en bog læser, at på grund af myrer øges indholdet i jorden af ​​kalium og fosfor flere gange! Desuden ødelægger de alle skadedyr på samme tid. Og det faktum at de spiser jordbær er nonsens! Det var jeg personligt overbevist om.

  Slug er en anden sag. Disse ja, disse spiser bær til en sød sjæl. Åh, og i lang tid, jeg var på udkig efter et middel til at beskytte dem mod de jordbær (ikke mindst fordi vi har lavtliggende områder med lavt grundvand), og endelig fundet! Om aftenen, efter solnedgang, vandrer jeg bæresengene med en opløsning af ammoniak (1 hætteglas på 10 l vand). Når løsningen får snegle straks dækket med hvid slam slime og dø.

  svar

Forlad feedback, kommentarer