3

Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. D. Pakutneva

  Mikrogreen fra flaske

  Om vinteren vil jeg have vitaminer så meget! Vi begyndte at vokse mikrogreen fra vores frø. Til dette har jeg lavet minikasser fra plastik 1,5-2-liter flasker.
  Hver skæring langs halvanden, helt underbårne kun nær bunden. Det er svært at skære halsen, men hvis du gør det med en rød-hot kniv, går den let ind i to halvdele.
  Flasker lagt ud på bordet. Jeg lægger flerskiktede papirhåndklæder i de nederste dele og blød dem grundigt med vand. Jeg hælder frø der, tykt, fordi jeg har brug for en masse planter, og ikke individuelle, selvom veludviklede, prøver. Og læg den øverste halvdel af flasken ovenpå. Jeg twist låget - det forbinder de to "halvdele" med en næsten samlet helhed. Scotch tape huller på siderne - det er alt. Mini-greenhouse klar.

  Vanding afgrøder er ikke påkrævet - de har nok vand, udfyldes ved såning, fordi beholderen er forseglet. Og efter en uge høstes vi.

  svar
 2. Inga G.

  For nylig er den høje værdi af kimplanter i menneskers ernæring blevet tydelig. Er der en nem måde at få dette vitaminprodukt hjemme?

  svar
  • OOO "Sad"

   Spirer - en stor kilde til vitaminer og mineraler - kan dyrkes hjemme, og det er ikke svært. For at få dem, tag frøene af grøntsager, korn og bælgfrugter.
   Denne proces vil kræve en hel del "opgørelse": en glasburk, nylondug eller gasbind og elastik - disse bruges normalt til bundter af penge.
   Først og fremmest skal du vaske og skylle omhyggeligt og tørre det godt. Det er nødvendigt at rense fra urenheder og vaske frøene (herunder bønner), som er planlagt til at blive brugt til at opnå frøplanter.

   Dette materiale skal fyldes til en tredje krukke, og hæld derefter i det næsten til vandets hals ved stuetemperatur. Fra oven skal du stramme et stykke nylon eller gasbind, så stoffet hænger ned på 3-4 cm, og fastgør det med et elastik.
   I denne form lader frøene svulme. Det skal tages i betragtning, at processen i forskellige planter varierer i varighed. Frø skal suge vandet, og jo større de er, desto længere tid tager det. I gennemsnit kan 3-8 timer passere.
   Derefter skal det resterende vand drænes, skylle frøene og igen hælde vand. Du skal ændre det mindst to gange om dagen. Når spirer dukker op, er det bedre ikke at skynde sig for at bruge dem, men lad dem vokse til 5-7, se. Disse vil være de mest sunde spirer til sundhed. De skal vaskes godt og opbevares i en stram beholder i køleskabet. Holdbarheden af ​​dette produkt er ikke mere end 3 dage.
   For at organisere en slags "transportør" af kimplanter, skal du have et par dåser, der "sår" med et interval på en dag.
   Det er ikke nødvendigt at "fylde" krukken med et stort antal frø. Følgende regel gælder: Jo større "frø", desto mindre tæt skal det være i fartøjet. Ellers kan frøene simpelthen ødelægge. Det må heller ikke spire i samme kapacitet frø af forskellige kulturer.

   Spirer hedder "levende mad". De helbreder hurtigt den intestinale mikroflora. Med deres hjælp er det virkelig muligt at helbrede dysbakterier, gastrit og colitis. De beskytter også celler fra frie radikaler, de vigtigste synder af sygdom og tidlig aldring. Og endelig er der endnu flere vitaminer og mikroelementer i frøplanter end i greens fra en landsgardin.

   svar

Forlad feedback, kommentarer