2 anmeldelser

 1. Valentina SVIRIDENKO, d. Marishkino, Voskresensky-distriktet, Moskva-regionen

  Acidanterus ses sjældent i haver. Men blomsten er i stand til at vinde hjertet af ikke kun almindelige elskere, men også eksperter, der er meget kyndige inden for designkunst.
  Dette er en flerårig urteagtig plante, hvis knaller graves op og opbevares under passende forhold om efteråret. Sygepleje acacidanthera ligner på mange måder landbrugsteknologien i gladioli. Men i modsætning til dem blomstrer damen med blomster senere.

  Alt er smukt i det: en oprejst stilk over en meter, yndefulde smalle blade, en snehvid blomst med lilla stænk i midten. Perfekt af blomsten understreger den udsøgte aroma.
  I år blomstrede azccantheraen tidligt - i juli, skønt blomstringsperioden normalt falder i midten af ​​august. Jeg blev slået af det faktum, at efter langvarige regn og en skrigende vind, der knækkede selv grene af træer, overlevede planten: ikke et eneste kronblad kredsede.
  Gravning og opbevaring
  I slutningen af ​​september, når frost ødelægger blomsterens luftdel, graver jeg pærer ud med børn og vasker dem med rent vand under en strøm fra en slange. Derefter dypper jeg det i en stærk opløsning af kaliumpermanganat (til desinfektion fra vira) og tørrer det i huset ved stuetemperatur. I fremtiden opbevarer jeg pærerne på en palle i et lukket skab på et køligt gulv.

  Om vinteren kontrollerer jeg regelmæssigt knolde for at undgå udtørring eller forfald. Om foråret, så snart jorden varmer godt op, planter jeg dem i åben jord.

  Acidanter (foto) plantning og pleje

  svar
 2. Olga Karavaeva,. Moskva

  Hvis du ønsker at fremskynde blomstring af acidata, kan du i marts plante det på spire. Til dette formål er det bedre at bruge ikke keramik, men lerpotter med en diameter på ikke mindre end 15 cm.

  Substrate købe det sædvanlige, som er egnet til indendørs blomster. I hver sådan gryde er sædvanligvis placeret stykker af 5 snor. Før landing skal du holde syren på en lys vindueskarm eller på en varm veranda. Al pleje er kun i regelmæssig vanding.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.