1

1 Kommentar

 1. M.AUSHEVA

  Der er mange indendørs blomster på vindueskarmen i mit hus. Og hver plante er en favorit. Og jeg vil fortælle dig om rosen, det er ikke for ingenting, at det hedder dronningen af ​​blomster.
  En uge efter købet transplanterede den blomstrende buske til en mere rummelig gryde ved køb af en universal primer og satte den på et solrigt sted.
  Om sommeren vandrer jeg regelmæssigt, så jorden altid er våd, jeg fodrer den med flydende gødning en gang hver 3 uge. Om vinteren holder jeg på den letteste kølige vindueskarm, vand en gang om ugen.
  I foråret afskærer jeg de strakte skud og tættere på sommeren plantes jeg en rose i haven.
  Rummets vigtigste fjende steg, som dræbte ikke en plante, er en edderkoppemide. For at forhindre forekomsten sprøjter jeg regelmæssigt planten med vand. Men hvis mitten stadig angriber, redder jeg min elskede tre gange ved at behandle "Fitoverm".
  Om efteråret transplanterede jeg rosen i puljen og bragte den ind i huset. For at gøre planten mere tilpasselig til nye forhold og mere tør luft, dækker jeg først det med en plastikpose.

  Jeg formerer ved stiklinger.
  Hvis du følger disse enkle regler - vil dine roser glæde i smukke blomster og lyse grønt næsten hele året rundt.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.