1 Kommentar

 1. Kærlighed BARSUK, Korosten, Zhytomyr region.

  Jeg vil fortælle dig om de vigtigste grøntsager, jeg vokser i min have.
  1. Hvidløg. Jeg plante under hollandsk hollandsk elefantstamme. Jorden er leragtig, om foråret fodrer jeg den med nitrogen (urinstof) og hæld i asken - det er al fodring. Stænglen og bladene vokser meget tykke og brede.

  I løbet af sommeren vandede han aldrig. Som du forstår, på grund af jorden - holder leret fugt godt og er meget nærende. Da jeg første gang gravede hvidløgene, begyndte alle at spørge om frøplanter, fordi hovedet var meget stort, de passede ikke i din håndflade. Derefter plantes en sort, navnet jeg ikke ved, men jeg vokser det i mange år 10. Han har en lilla farve, hovedet er også ret stort.
  2. Tomater. I år voksede tomater godt. Særligt stor var den første samling. Og alle vores 3 familier spiste, og for vinteren har blanks gjort.
  Jeg køber ikke frø - der er ingen steder at så dem. Jeg køber kimplanter i mange år fra den samme sælger. Efter transplantation, hvordan man tager rod, fodrer tomater infusion af græs, og derefter - infusion af kyllinggødning. Tilbage i dette år, hver 10-dag, alle de afgrøder, jeg vokser, sprøjtes med en universel flydende biofertilizer. Tre gange om året behandlede jeg tomater fra phytophthora med et fungicid.
  I den have, hvor jorden er sand, er alle senge dækket af hø. Der er ikke nok vand, og det hjælper i det mindste på en eller anden måde med at holde fugt i jorden.
  3. Vandmeloner. I år var der få, men meget store (op til 9,5 kg). Kom og usøtet, wadded, men trods alt var sommeren ikke særlig varm, regner ofte.
  4. Aubergine. Tidligere var jeg bange for at plante dem, jeg troede, at de voksede dårligt. I 2016 plantede 12 buske og fik en god høst. Hvordan man tager sig af dem, læser jeg i Dacha-rådet - jeg har skrevet det ud i lang tid.
  I år plantede 30 aubergine planter. Planterne var små, så jeg troede, at ikke alle ville blive vant. Og de tog det hele og blev vant til det hele! Så voksede de meget godt. Høstplukkede skovle - fodret med alle slægtninge!
  5. Rødder og gulerødder. Rødafgrøder blev født til ære. Rødder fra rækken af ​​5 m - 4 taske og gulerødder med 4 rækker af 5 m - 1,5 taske. Sandelig voksede sukkerrosen meget stor, selv i 2-hænder passer ikke - jeg kan ikke lide det her.
  6. Kartofler. Vi samlede en meget stor kartoffel i år, og der var mange knolde på hver busk.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.