1 Kommentar

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg havde en gammel stol, som jeg ikke havde brugt i lang tid. Jeg besluttede at forfine det lidt. Det var sandelig ikke mig, men mine grønne planter, der allerede sad på den.
  Til at begynde med målte jeg stolssædet på diameteren og hentede passende beholderbeholder. Har renset bunden af ​​en stol. Indsat i den resulterende hulkapacitet, således at fælge blev holdt på sædeomkredsen. Hun satte lutrasilen. Hun hældte Claydite i bassinet og et lille lag jord til dræning. I midten plantede blomster, og på siderne af en klatring plante. Hulrummet fyldte jorden og komprimerede det. Hængende kanter af lutrasila skåret med saks.
  Jeg kastede heller ikke den gamle shell af. Manden fik det til husets mur, og jeg faldt kaskadeplanter af en gråblå nuance ind i den. Det viste sig en interessant effekt af flydende vand.
  Fra den gamle trappe lavede de en hævet blomsterbed - de lagde blomsterpotter på trappen. Det viste sig en mobil alpine dias.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.