6

Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Frøplanter forstår perfekt tegnsprog. Undersøgelser har vist, at hvis unge planter hver dag for 1-2 minutter at berøre toppe, vil de ikke strække sig.

  Denne proces er tilbageholdt af, at når man rører ved, frigives ethylengas der frigøres.
  Egor Olegovich STUK, Brest

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Såning af peber i frøplanter

  Den optimale tid til såning af peberfrugter er andet eller tredje årti af februar.

  Til såning vælg de største og mest udbredte frø. De desinficeres i en stærk opløsning af kaliumpermanganat i 20-30 minutter, vaskes derefter i koldt vand og gennemblødes i en næringsopløsning: I 1 1 er vand fortyndet 1 t. træaske eller kompleks gødning. I denne opløsning med en temperatur på 25-28 graderes frø dyppet i vævsposer i en dag. Før såning sporeres frø i en fugtig klud på en tallerken ved en temperatur på 25 grader. Såning med sådanne frøspirer allerede på 5-6 dagen.
  Pepper tolererer ikke et valg. Om muligt, frø - på 2-3 pc'er. - det er bedre at så straks i potter med en diameter på 9-10, se. Senere fjernes den svagere plante. Kassen med de såede frø er dækket af plastikpakning og fjernet, når de første skud optræder.
  Oia

  svar
 3. Lydia BLOKHINA. Tver-regionen.

  Jeg har ikke et drivhus ved dacha, fortæl mig hvordan man korrekt planter frøplanterne af peberfrugter i det åbne jord for at få en god høst?

  svar
  • OOO "Sad"

   I det åbne land plantet peberfrugter, når truslen for frost er forbi og etableret gennemsnitlig daglig temperatur 15-17 ° (slutningen af ​​Maj til juni). Vælg solskinnet, beskyttet mod vinden (det er meget godt, hvis bælgplanter, gulerødder, agurker, græskar voksede på dette sted, men sæt ikke peber efter kartofler, tomater og ægplanter). I skummet jord er det ønskeligt at lave en spand gødning, tørv og en halv spand savsmuld på 1 kvm. m; i lerjorden tilsættes en ekstra spand groft kornet sand og humus langs 1; i sandede - på 2 spande af tørv og humus og en spand savsmuld. Jorden er gravet til dybden af ​​spade bajonet og udjævnet.

   Afstigning foregår om aftenen, når der ikke er nogen brændende sol. Forberedte brønde vandes med en svag opløsning af kaliumpermanganat, tilsat af en håndfuld humus og aske, 1 / 2 tsk. superfosfat og fyld hullerne med varmt vand til randen. Når vandet absorberes, fjernes frøplanterne fra beholderne og anbringes i brøndene. Hold busken med din hånd, vandet igen, så jorden er tæt mod rødderne. Over mulket med tørv.
   Den første fodring sker gennem superfosfat 14-15 dage, på samme tid til at starte dannelsen af ​​buskene, fjerne dem fra toppen, hele sideskud op til den første gaffel og laveste blomst. Rens trinoner.
   Så snart frugten modner, fjernes de, for ikke at forsinke dannelsen af ​​nye peberfrugter.

   svar
 4. Tatiana FEODOSENKO, Moskva

  Jeg kan ikke klage over høsten af ​​sød peber - frugten er vokset meget. Men det overraskende er, at nogle af dem ikke danner et frøkammer.

  Hvorfor kan det være? Så flere sorter, navne, for at være ærlige, kan jeg ikke huske.

  svar
  • OOO "Sad"

   der og støvdragere (mandlige organer) i blomster af peber, og pistil (hunkønsorgan), sker så ofte selvbestøvning, frugten dannes - 2-3-alopeci bær. Men pollinating andre peber sorter er også muligt. Ofte sker det, når der er tæt plantning af peber af forskellige sorter. Når en fremmed pollen kommer ind, dannes en typisk frugt, som ikke har en forandring i smag, men uden frø eller med en intern opbygning.

   Den anden version er en krænkelse af plantens metabolisme på grund af utilstrækkelig belysning, virusskader, temperaturændringer. Fraværet af frø kan være et resultat af langvarig blomstring ved en lavere temperatur. Endelig er der frøfrie sorter af peberfrugter. Måske voksede du dem?

   svar

Forlad feedback, kommentarer