10 anmeldelser

 1. Svetlana KONONOVICH

  Hyacinter inden 8. marts
  For at beundre de blomstrende hyacinter i marts holder jeg pærerne (tætte og største) valgt om efteråret i en kølig kælder indtil december. Derefter tager jeg smalle gryder op til 30 cm dybe. Flere stykker kan plantes i en stor blomsterpotte, men så afstanden mellem pærerne er mindst 2 cm. Jeg hælder dræning i bunden af ​​beholderen, derefter et jordlag (chernozem og sand 3: 1), når ikke toppen omkring 5 cm. Fra oven - et lag sand på 1-2 cm, læg løg og falder i søvn med jord, så halvdelen af ​​den stiger over overfladen. Jeg vander plantagerne og overfører dem til altanen, hvor temperaturen ikke stiger over +7 grader. Jeg overvåger jordens fugtighed. Hvis det tørres, vand moderat.

  Efter 2, 5-3 måneder (slutningen af ​​februar) bringer jeg de spirede pærer ind i et varmt rum med en temperatur på + 15-22 grader. Jeg vander det, mens det tørrer, foder det med mineralsk gødning. Efter 5-7 dage satte jeg på de varmeste vindueskarme i værelserne. Mine hyacinter blomstrer normalt inden for en uge. Men blomstringsferien kan forlænges, hvis du omarrangerer containerne med planter på et køligt sted.

  svar
 2. Anna Zarubka, Izhevsk

  Jeg planter smukke varianter af tulipaner i haven, og efter et par år degenererer: næsten alle er røde, blomsterne bliver mindre. Hvorfor sker dette?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Selve begrebet ”degeneration af en sort” er ikke helt sandt. Vi skal snarere sige, at hver efterfølgende blomstring ikke svarer til sorten. Der er flere grunde til dette.
   Pærer i lang tid voksede et sted. Hvis du ikke graver dem ud i flere år i træk, begynder de små børn, der dannes, at presse en stor erstatningspære i kampen for næringsstoffer og område. Som et resultat er blomster og hele planten som helhed mindre. Glem ikke, at tulipaner årligt skifter generationer af pærer.
   Deformering af planten, lys nuancer og små blomster vises på grund af sygdomme (viral eller svampe). Dette bidrager til krænkelse af udgravningstiden og forkert opbevaring af pærer. Undertiden giver store, sunde prøver dårlige blomster om foråret.
   Årsagen er forkert plantning: utidig (for tidligt eller for sent), lavt, i tør jord, uden mulching. Krænkelse af teknologi fører til dårlig efterårets rod eller frysning af en del af pærens rødder.
   Men det sker, at med overholdelsen af ​​landbrugsteknologi bliver tulipanerne mindre hvert år. Årsagen til dette: for lave afskårne blomster (få blade tilbage), plantning af pærer i blandingen uden kalibrering efter diameter (efter alder), køb af plantemateriale med udenlandsk udvælgelse beregnet til at tvinge (til en blomst).

   Store blomster, der er karakteristisk for sorten i pærer med 1 parsning (d 3, 2 cm eller mere) og den 2. (d 3, 5-3, 1). De mest udviklede og kraftfulde pærer vælges ofte til destillation. Pærer af 3. (d 2 -2, 4 cm) og efterfølgende analyser giver ikke blomstring af høj kvalitet, det er bedre at dyrke dem 1-2 år på specielle kamme.
   Grundlæggende er disse henstillinger til sorter af tidlig blomstring, mellemblomster og sent blomstrende tulipaner (klasser af ikke-dobbelt og dobbelt sent, liliaceae, frynset og papegøje). Hos arts tulipaner observeres sådanne problemer overhovedet ikke eller ikke.
   Ksenia KRUGLOVA, Cand. biol. Sciences, Moskva

   svar
 3. Elena Bredikhina

  Er det virkelig nødvendigt for tulipaner at fodre, hvad med det, de skriver? Mine skønheder blomstrer normalt, selvom jeg ikke fodrer dem.

  svar
  • OOO "Sad"

   - Og forgæves har denne løg brug for 3 topdressinger pr. Sæson - ellers er de udtømt, bliver mindre, hvilket påvirker blomstringen. Den første skulle gives
   i det tidlige forår, så snart sneen er smeltet (bland 4 spsk urinstof, 2 spsk. superfosfat og 1 spsk. kaliumsulfat og spred med en hastighed på 3 spsk. / kvm), vand derefter godt, selv hvis jorden er våd. Hvis du ikke har gjort det, kan du fodre plantagerne i starten af ​​knoppernes udseende. Gødning - det samme, men tag mere fosfor og kalium: 4 spsk. urinstof og superphosphat, 2 spsk. kaliumsulfat. De er nødvendige for dannelse af en kraftig stilk og en stor lys blomst.
   Den tredje fodring - når blomsterne åbnes eller umiddelbart efter blomstring: 1 spsk. superphosphat og kaliumsulfat. Spred blandingen - 2 spsk / mXNUMX. m til vand. Ved gødning skal bladene på tulipanerne være tørre! De granuler, der er faldet på dem, skal rystes.
   Alexey VOLODYKHIN, agronom, Saratov

   svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Så tulipanpærerne ikke går dybt eller bliver mindre, og så blomsterne forbliver store i den næste sæson, graver jeg planterne op hvert år efter gulning af bladene. Jeg tørrer pærerne godt og opbevares på et ventileret sted med en temperatur på op til + 25 grader, indtil efteråret. Jeg lander i slutningen af ​​september.

  Som et eksperiment kan du også plante tulipaner i små grupper i specielle kurve eller andre containere og slippe dem i haven med dem - så løber pærerne ikke ned i dybet. Og det er meget mere praktisk at grave overvoksne reden!

  svar
 5. Natalia Morozova, Moskva-regionen

  Sidste efterår plantede jeg tulipaner. Men i foråret var der stort set ingen blomstring. Hvorfor?

  svar
  • OOO "Sad"

   1. Måske var pærerne for dybe (plantedybden er tre pærerhøjder).
   2. Tulipaner tåler ikke sur jord, så i efteråret tilsættes kalk (50 g pr. 1 kvm) til sengen til graving.
   3 »Hvis pærerne efter graving blev holdt under kølige forhold, kunne dette også påvirke lægningen af ​​blomsterknopper. Jeg anbefaler dig at grave pærerne ud hvert år efter blomstringen, tør dem og opbevare de første 4-5 uger ved en temperatur på + 23 ... + 25 grader. Derefter sænkes temperaturen gradvis til + 17 ... + 20 deg. - så opbevar det før du går i jord i slutningen af ​​september eller begyndelsen af ​​oktober.
   Elena GORBUNOVA, Cand. biol. af videnskaben

   svar
 6. Polina Sergeevna LUNEVA

  Du kan ofte læse: de siger, det er ligegyldigt, om du ikke lykkedes at plante tulipanløg i efteråret.
  Dette kan gøres selv om foråret. Hvor sande er sådanne udsagn?

  svar
  • OOO "Sad"

   Stol på disse oplysninger, selvfølgelig er det ikke det værd, for i foråret skal tulipaner blomstre. At plante dem på dette tidspunkt er meningsløst. Og her er hvorfor.
   I begyndelsen af ​​sæsonen har blomsten til formål at blomstre og ikke vokse rødder. For at den kan slå rod, og endda gerne med en lys blomst, kræves kræfter, og de er bare ikke nok på nuværende tidspunkt. Efter at have slået sig på et nyt sted på det forkerte tidspunkt, vil plantens løg enten dø eller simpelthen ikke blomstre.

   Derudover har tulipaner af høj kvalitet brug for kølingstid (noget som den stratificering, som frøene går igennem). Ikke underligt at pærerne sædvanligvis plantes i det sene efterår. Og selvom deres tvang er forudset, skal plantematerialet placeres på et køligt sted med en lav positiv temperatur for mindst 2 om måneden. Ellers kan blomstringen ikke vente.
   Der er en yderligere omstændighed: i foråret er det næsten umuligt at finde høj kvalitet plantemateriale til tulipaner. Normalt sælges gode løg i august. Derfor, selv efter at have læst det bedste tilbud om salg af hævdet af høj kvalitet plantemateriale i foråret, falder derfor ikke for agn af uærlige erhvervsdrivende.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.