Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Polina Sergeevna LUNEVA

  Du kan ofte læse: de siger, det er ligegyldigt, om du ikke lykkedes at plante tulipanløg i efteråret.
  Dette kan gøres selv om foråret. Hvor sande er sådanne udsagn?

  svar
  • OOO "Sad"

   Stol på disse oplysninger, selvfølgelig er det ikke det værd, for i foråret skal tulipaner blomstre. At plante dem på dette tidspunkt er meningsløst. Og her er hvorfor.
   I begyndelsen af ​​sæsonen har blomsten til formål at blomstre og ikke vokse rødder. For at den kan slå rod, og endda gerne med en lys blomst, kræves kræfter, og de er bare ikke nok på nuværende tidspunkt. Efter at have slået sig på et nyt sted på det forkerte tidspunkt, vil plantens løg enten dø eller simpelthen ikke blomstre.

   Derudover har tulipaner af høj kvalitet brug for kølingstid (noget som den stratificering, som frøene går igennem). Ikke underligt at pærerne sædvanligvis plantes i det sene efterår. Og selvom deres tvang er forudset, skal plantematerialet placeres på et køligt sted med en lav positiv temperatur for mindst 2 om måneden. Ellers kan blomstringen ikke vente.
   Der er en yderligere omstændighed: i foråret er det næsten umuligt at finde høj kvalitet plantemateriale til tulipaner. Normalt sælges gode løg i august. Derfor, selv efter at have læst det bedste tilbud om salg af hævdet af høj kvalitet plantemateriale i foråret, falder derfor ikke for agn af uærlige erhvervsdrivende.

   svar

Forlad feedback, kommentarer