Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Svetlana ANOKHINA, Tula-regionen

  Voksende peber til mig - en af ​​frustration: de kimplanter efter omplantning visne, blomsterne falder af, de søde sorter perepylyatsya bitter, frugten af ​​nogle skæv. Fortæl mig, hvordan kan jeg tæmme dette lunefuldt?

  svar
  • OOO "Sad"

   For at få en stor afgrøde af peber er det vigtigt ikke bare at observere landbrugsteknologien, men også at vælge en sort tilpasset forholdene i regionen
   I 1-th uge efter plantning kimplanter er normalt træg, og bør podryhlit jorden for en bedre lufttilførsel til rødderne til tidlig tilpasning, men ikke vand. For kimplanter nok 1 vanding en uge, og efter fremkomsten af ​​æggestokkene - 1 3 hver dag.
   Sød og hot peber er plantet i forskellige senge væk fra hinanden for at undgå krydsbestøvning. At tiltrække bier behøver at sprøjte planterne med sukker vand opløsning (100 1 g per liter) mellem rækkerne af udsæd peber koriander og persille eller nedbrydes bananskræl. Marigold og calendula hjælpe med at skræmme skadedyr.
   Ved høj luftfugtighed pollen er for klæbrig og ikke falder på støvvejen, og lav, tværtimod, pollen ikke overholder den stigmatisering, hvilket kan føre til brud blomster. Under sådanne betingelser, bør senge vandes og barkflis, og justere niveauet for drivhus ventilation fugtighed.
   Hvis lufttemperaturen er over 32 ° bliver pollen steril og blomsterne falder af. For at beskytte mod varmen fra plantens rødder skal du bøje sengene med græs eller dække dem med ikke-vævet materiale.

   Grunden "Krivobokov" frugt kan være en lav temperatur under blomstring (tidlig udplantning krævede ly) eller mangel på næringsstoffer i jorden (brug for rettidig fodring).

   svar
 2. Elena SHITANKOVA, Penza

  Sød peber er normalt slet ikke dårligt. Men i sidste år blev nogle af frugterne dækket af revner, og i disse steder begyndte peberne at rotne. Hvad skal jeg gøre? Vi arrangerede et lille "dacha council" med vores naboer og kom til sådanne konklusioner.

  Hvis revner ikke går forud for udseendet af rådne, mørke eller hvide pletter, er det usandsynligt, at det er en infektion. Mest sandsynligt er krakningen forårsaget af fysiologiske årsager, og en væsentlig del af afgrøden kan stadig gemmes. Hvis rotten er, skal du fjerne den syge frugt og sprøjte planterne med en opløsning af calciumnitrat (5 g pr. 1 L vand). Om efteråret fjernes alle planterester fra sengen og sættes ikke i kompost, men brændes.
  • Sprængning kan skyldes calciummangel i jorden. Dette er en sjældenhed på sandede, chalky, chernozem jord, men det er karakteristisk
  for tidligere tørvemærer og våde tunge loam. Derefter skal du i efteråret lave kridt, dolomitmel og som ambulance vandre plantningen med infusionen af ​​æggeskallen.
  • Den mest almindelige årsag til revnedannelse: En skarp forandring i vejret, når en lang periode af kulde kommer varme eller efter en tørke kommer der regn.

  I en ugunstig periode stopper peberfrugtens vækst (en lille ovarie kan generelt tabe sig), og når betingelserne forbedres, begynder den at komme stærkt ind. Væv af frugter har simpelthen ikke tid til at danne eksplosiv vækst og revner. Derfor er det nødvendigt at kompensere for vagaries af vejr ved hjælp af husly, opvarmning, rettidig vanding. De allerede revnede frugter bliver nødt til at blive flået af, da såret hurtigt sætter en infektion ned.

  svar

Forlad feedback, kommentarer