3

3 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  For nogle år siden købte en frøplante pæresorter Chizhovskaya. Træet er vokset, giver frugt, der er spiselige, indtil de når fuld modenhed. Og så bliver kødet lysebrunt, smagløst. Sig mig, er dette karakteristisk for Chizhovskaya sorten? Rådgive enhver sommer sort pærer for at gøre kødet sødt, kornet, saftigt.

  svar
  • OOO "Sad"

   Så at næste gang ikke at begå en fejl med sorten, skal du købe kimplanter i beviste planteskoler. Fra sommerfodringens pærer kan jeg anbefale sorterne Duhmyanaya, Zabava, Kudes-nitsa, Avgustovskaya dug, Allegro, Rossoshanskaya tidligt, Petrovskaya.
   - Mr. Rusha Chizhovskaya sort - en af ​​de mest populære blandt amatørgartnere. Frugten er sødt, halvfedtet, ret saftigt og smelter i munden, kødet er lysegult eller næsten hvidt i farve med en delikat, delikat aroma.

   Det er sandsynligt, at den skrupelløse sælger har lånt dig en falsk. Se på billedet, hvordan du ser på frugten af ​​Chizhovskaya sorten, og sammenligner den med de pærer, der vokser på dit træ.

   svar
 2. Olga

  Jeg skal sætte i min pære Chizhovskaya, men jeg ved ikke, om jeg stadig skal købe en pollinator for hende. På internettet, noget konkret på dette punkt: nogle forfattere skriver, at denne sort godt kunne undvære en bestøver, andre - at for ham i et par skal tage Lada, marmor eller Severyanka, men der er dem, der hævder, at det er nødvendigt at sætte bare to Chizhovsky - og alt vil være i orden. Men hvordan skal jeg egentlig være? Fortæl mig, kære gartnere.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.