5 anmeldelser

 1. Diana Logvinova, Togliatti

  I år begyndte estragonbusken at henfalde. Det er tid til at transplantere det. Hvornår og hvordan er det muligt
  at gøre?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Tarragon vokser godt og udvikler sig i de første 4-5 år, og derefter er blomsterstanden mindre, midten udsættes, busken falder fra hinanden. Rhizom vokser og forstyrrer andre planter. I slutningen af ​​august kan du begynde foryngelse. Trim skuddene, og lad stubberne overgå til 15-20 se. Grav derefter rhizomen op og undersøge den. Mørke, buede rødder kan skæres uden frygt. Opdel busken i flere dele, så hver har 3-4 vegetative knopper og plantes på et nyt sted. Når du planter en nyre, skal du uddybe den med 2-3 cm, vand den rigeligt og klø den med tørt græsplæne.
   Tarragon foretrækker let jord, godt drænet, neutral reaktion. På tunge vokser den meget langsomt, ofte syg. Frost til -30 hagl tåler. Fotofil, men kan leve i delvis skygge. Det tåler ikke fugtige steder.
   Anna FEDOSOVA, gartner, Riga

   svar
 2. Anna Semenovna Konovalova, Tver

  Jeg foreslår, når du så persille, at snyde lidt, så når vi unger, ophaler vi ikke værdifulde spirer af grønt.

  Sug i sporene med frø af persille plante-beacon - ethvert blad salat eller ark sennep. Disse kulturer vil spire meget hurtigere end persille, så du nemt kan bestemme, hvor rillerne er, og udrydde alle de unødvendige omkring dem. Ved såning persille tilsættes meget få frø af beteafgrøden - ca. 1%.

  svar
 3. Elena KARNAKOVA, Irkutsk

  Gartnere dyrker typisk persille lidt - til mad og til konserves.
  På mig til persille er der tildelt ikke mindre 2 senge: en til rod, den anden - for krøllet. Og haven med krøllet persille er placeret tættere på hjemmet, fordi det ser meget dekorativt ud.

  Langs en smal højderyg laver jeg 3-riller. Så i dem persille, men centret er tilbage til årlige blomster. Jeg forsøgte at dyrke eshsholtsiyu, gipsofilu, alissum, poppy, calendula, men især smukt omgivet af frodige grønne godetsiya.
  Jeg graver ud rod persille sene i efteråret. Afskær stængerne, afskær bladene, skære og fryse eller tørre. Jeg skærer rødderne, jeg fryser eller tørrer dem også. Tør greens bedre på et mørkt sted, så forbliver det lyst.
  Fra stængerne klemmer jeg saften og fryser den. Hvis du lægger et stykke is i et glas varmt vand om vinteren, får du en fremragende styringsdrink.
  Roden på persille anbefales ikke at tørre i ovnen. Den skal skæres i terninger og spredes i et tyndt lag på et bageplade på et tørt sted.

  svar
 4. Raisa KARACHEVA, Nizhny Novgorod regionen

  Ofte i tilfælde af mangler i dyrkning af denne eller den pågældende kultur forstås lastbilbønder på grund af manglende overholdelse af landingsplanen. Hvis planter plantes for sjældent, så jorden mellem dem overophedes og tørrer, overgroet med ukrudt. Hvis plantagerne er fortykkede, har planter ikke tilstrækkelig ernæring, toppen er dårligt ventileret, hvilket fremkalder sygdomsudbrud.
  Afstanden mellem rodafgrøder skal være mindst en diameter af en voksenprøve.

  Hvis plantens toppe spredes, skal bladene knapt røre ved naboens naboer. Ved indsåning indstilles den indledende afstand normalt ved intervallerne mellem riller, og så er planterne i rækken allerede tyndt (se tabel).
  Spirer af kål, tomater, peber straks plantet i den rigtige afstand fra hinanden. Hvis det virker for stort til stadig små planter, kan frie pladser midlertidigt fyldes med nogle hurtigt voksende afgrøder (radise, salat, urter). Efter et par uger høstes disse planter allerede, og de høstes, hvilket gør plads til hovedafgrøden.
  Græskarkulturer med lange vipper kan plantes på en kvadratisk måde: flere kopier side ved side, men med stor afstand mellem grupperne. Gylle sendt derefter i forskellige retninger, og det samlede areal af mad til rødderne vil være nok for alle.

  comment_image_reloaded_26328419

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.