Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Antonina Vlasenko, Svetlogorsk

  Hvad skal man gøre, hvis frøplanterne trækkes ud af vinduet allerede i marts, og mine tomater er allerede begyndt at strække sig.

  Jeg er bange for at forestille mig, hvad der vil ske med dem på tidspunktet for transplantation til sengen. Fortæl mig venligst, hvordan du kan holde væksten af ​​kimplanter?

  svar
  • OOO "Sad"

   Forfatteren af ​​spørgsmålet angav desværre ikke, hvor planteløerne vokser. Hvis tomater er tæt sået i en frøplantekasse, og de har ikke nok lys, så kan problemet på dette stadium løses helt enkelt. Urgent frøplanterne, som allerede er begyndt at danne den første rigtige folder.
   Hvis det er et spørgsmål om tomater, der allerede "sidder" i separate kopper, så vurderer de endnu engang deres styrke. Hvis du har en 2-3 vindueskarm, hvoraf den ene vender mod den mørke side af gaden, kan du ikke placere et og et halvt halvt kop med spire på dem. Giv dine slægtninge og naboer ekstra, og resten sætter du frit (et par centimeter fra hinanden) på et lysvindue. Tro mig: Med 20 stubbet busk får du mere kvalitetshøst end med hundredvis af stuntede planter.

   svar
  • OOO "Sad"

   Hvis der trods alle bestræbelser, vil anlægget fortsat blive trukket, skære nogle pilekviste, indsætte dem forsigtigt på kanten af ​​kopperne og binde stænglerne til dem, så for ikke at bøje og ikke bryde. Plante sådan en frøplante bliver nødt til at lægge ned efter at have fjernet stilkene fra bladene.
   Og vigtigst af alt: reducere temperaturen i lokalet, især om natten. Afskærm batteriet under vinduet med en frøplante skærm af tykt papir eller dække det med en tæt klud (tæppe).

   Ventilér ofte rummet, bare sørg for, at kimplanterne ikke står i udkastet.
   Må ikke være ivrig efter vanding og fodring. Landet bør ikke være tørt, men for meget fugt er ikke nødvendig. En gødning, især nitrogen, strækker planter ikke.

   svar

Forlad feedback, kommentarer