12 anmeldelser

 1. Elena KARNAKOVA, Irkutsk

  Til gartnere, der gerne vil forlade landet hus med en smuk buket blomster, anbefaler jeg at plante en flerårig gypsophila. En kvist af denne plante vil give buket en festlighed og luftighed.

  Tidligere voksede jeg allerede gypsophila, men i en årstid steg planterne ikke om vinteren. Sidste år plantede jeg igen plantager af samme sort. Hvorfor ikke ved at dele busken? Gypsophila rødder går dybt ned i jorden, og hvis de bøjes opad under transplantationen, kan de bøjes, og planten dør. Under alle omstændigheder endte alle mine forsøg på at plante en stor buske tidligere i svigt.

  Stedet er bedre at vælge solrigt og tørt og skal lave kalk i jorden, fordi gypsophila på latin betyder "kærlig lime." Andre sine navne - svinge panikulere, krøllede, og engelsken kalder forsigtigt gypsophila "babyens ånde." Faktisk ser busk af mange små blomster meget usædvanligt og ømt ud. Gypsophila se godt ud på baggrund af en græsplæne og omgivet af 8 enårige: nasturtiums, løvemund, morgenfruer og andre lyse farver, der fremhæver dens skrøbelighed og vægtløshed.

  svar
 2. Olga Alexandrova

  I lang tid drømte jeg om at købe en indigofer. Da jeg havde en lille proces af planten, plantede jeg den i en lille krukke. I bunden satte dræningsudvidet ler i den universelle jordblanding tilsat sand, lidt benmel og træaske.
  Hun plantede en frøplante på sydvinduet og fik ikke fejl - planten elsker solen.

  Indigo-blomsten blomstrede fra 20-x tal fra juli til slutningen af ​​september. Pink-lilla blomsterstande er dannet i bladernes aksler. Blomster ligner ærter blomster. For at binde skudene voksede op til to meter i jorden, blev 2 understøtter installeret. Efter blomstring skar hun stængerne på jordbunden og omlægges tanken til et rum, hvor temperaturen om vinteren er + 7-10 grad. Af og til vandet efter tørring af det øvre jordlag. I foråret startede skud fra rødderne, og kun i begyndelsen af ​​juni optrådte lyse grønne blade, svarende til akacieblade.
  Jeg bemærkede, at planten ikke kan lide gødning - bladene bliver gule. I stedet for at fodre hvert år transplanterer jeg indigoferen i en frisk universel jord. Jeg formerer halv-ekstruderede stiklinger om sommeren, altid i et drivhus. Plager og sygdomme på planten observerede ikke.

  Indigofera (Indigofera) er en slægtning af legume familien, hvis repræsentanter er løvfældende buske, halvlås eller urteagtige planter. Navnet kommer fra det latinske "indigo" - indigo, på grund af bladene kan du få en blå maling.

  indigofer

  svar
 3. Natalia Semenova, biolog

  1. På den varme balkon skal du fjerne de andre rammer, så planterne får mere lys, men temperaturen må ikke være under det tilladte minimum for farverne der står her.
  2. På en glaseret uopvarmet balkon se nat temperatur: falder ikke under + 7 grader. - du kan indstille myrte, rosmarin, bay, timian, Hedera, oliven, azalea, Camellia, roser, nåletræer; ved + 12 deg. - citrus, begonier, liljer, fuchsia, Pelargonium, bougainvillea, plumbago ear-formet, dipladeniyu, Abutilon, jasmin sambac, blå passionflower, yucca, Hoya; ved + 15 deg. - hibiscus, ficus, gardenia, balsam, indisk scotch, andre arter af passionflower, coccoliba.
  3. Skynd dig ikke til at plante planter på balkonen, hvis vejret forbliver overskyet og køligt om dagen, vil mangel på varme nedsætte vækst og blomstring.
  4. På en åben altan, plant kun med begyndelsen af ​​støt varmt vejr.

  5. Hvis du skal tage blomster til huset om aftenen, skal du give dem et køligt sted med en temperatur på 3-4 grader, under dagtimerne.
  6. Du bør ikke stå på altanen, selv i sommer violer, Dracaena, Araceae (Spathiphyllum, Monstera, Philodendron, Anthurium, dieffenbachia, Aglaonema, Alokaziya, Epipremnum, Epipremnum et al.), Qalat, dizigoteku, bromeliads - de kan ikke lide pludselige ændringer i temperatur, direkte sollys stråler og stærk luftstrøm.
  7. Klokken i blomsterknoppernes lige-foldende bogmærke begynder på den lette dag i 15 timer (ca. i juni). For at fremskynde blomstringen skal du lette anlægget.
  8. Cyclamen af ​​den persiske hviletid. Et signal til at starte en hvile kan være temperaturen over + 20 grader. Ovenstående døds død varer op til 2 måneder. På dette tidspunkt gradvist reducere vanding. Når planten kasserer bladene, stopper den næsten helt og holder jorden lidt fugtig. Put potten af ​​knolde på et køligt sted med god ventilation.
  9. Cyclamen Purple (European) er igen dækket af blomster og under gunstige forhold (kølighed, diffust lys, god ventilation og rettidig vanding) vil blomstre indtil det sene efterår.
  10. Aktivt voksende passifloram tager det lyseste sted, vand rigeligt, hvilket ikke tillader stagnation af vand i puljen og fodrer. Hold øje med vinstens retning: Vinklen skal pege opad, ellers vil den stoppe med at vokse.
  11. En granatæble i et solrigt sted kan blomstre i maj, og blomstringen vil vare til september. Planter fra stiklinger danner ofte blomster allerede i året med rødning af frø - på 3-4-th. Hvis blomstringen ikke er på plads, er der ikke nok lys. Lean vanding vil føre til et fald i antallet af knopper, og vandlogning vil føre til et tidligt fald af blomster. Norm, hvis de fleste blomster falder af, ikke binder frugt, og for sorter med dobbelte blomster er præget af en fuldstændig mangel på frugt. Nana-granatets dværgform er selvbestøvende.

  12. Giv cicada et solrigt sted. Fra mangel på lys vokser nye blade længe, ​​tynde, underudviklede, hurtigt dør. I sommermånederne foretrækker planten varme med mangel på varme, flere år i træk kan dø af udmattelse. Unge blade virker alle på en gang som regel i foråret, og før det bliver det nederste lag af blade som regel gule.

  svar
 4. Romerske KRINITSKY, byen Yaroslavl

  Ægtefællen konfronterede mig med en umulig opgave, som det oprindeligt var tænkt at rense støbejernsgrydepanderne fra det silt, der havde dækket dem.
  Jeg har ikke lyst til at skrabe opvasken i et par timer, og jeg besluttede at prøve en metode, som jeg på en eller anden måde har hørt - rensning ved ild.

  Alle de redskabsredskaber, jeg tog til dacha, i en pause mellem plantning og ukrudt, lavede en brand og lagde den i en eksperimentel stegepande. Den første pandekage var en klump - min stegepande smeltede (tilsyneladende var det en legering, ikke et rent støbejern). Sæt den anden. Fra tid til anden skrabede jeg siderne af hende med en kvist. Når igen, under pindens indflydelse, begyndte kulstofaflejringen at smuldre, trak jeg forsigtigt stegepanden ud af ilden og lad den køle af. Så gned han det med sandpapir. Jeg var forbløffet over, hvor meget den gamle stegepande blev forvandlet! Hun begyndte at ligne hendes strålende "slægtninge" i butiksvinduerne.
  Det tog mig en time at rense alle stegepander. Hustruen var så tilfreds med resultatet, at hun ikke engang tænkte at tælle dem!

  svar
 5. Nikolay MIRKOV, Lipetsk

  Når det voksende æbletræ blomstrer rigeligt, har dets frugter tendens til at vokse små.

  For ikke at miste som en høst, 3-4-dages blomstring jeg sprøjte træet med en opløsning af soda (D 300 10 omrørt liter varmt vand). Efter dette, er frugten bundet omkring 2 gange mindre, men æblerne vokse sig større og lækrere!

  svar
 6. Anna Semenova, Nizhny Novgorod

  April byder alle sommerens beboere velkommen med en ringende dryp og en mild sol! Selvom der stadig er frost, men det er det sikkert, at de allerede er korte og ikke forstyrrer arbejde på land.

  I GARDEN:
  Alle haven træer bør inspiceres for vinterskader. Så de frosne og brudte grene, behandle frost og huler. Du kan også trimme, hvis det ikke var gjort før, og hvis sap flowet endnu ikke er begyndt. Det gør ikke ondt at også behandle planter mod skadedyr med en opløsning af urinstof (700 g per 10l).
  I tilfælde af våde snefald, der stadig kan være i april, skylles snemasserne ud af grene for at undgå ny skade. Forny hvidvask på stilkene for at undgå solskoldning. For at forhindre tidligt spirende (i de nordlige områder), spray planterne med en kalkopløsning (1000 g pr. 10 L vand). For at fremskynde smeltning af sne, spred aske i haven.
  I GARDEN
  Rack off sneen fra kældre, kraver med grøntsager, komposthopper. Dræb drainage riller langs sengene med plantager. Fyld tanke med sne og tønder i haven. Smeltevand er nyttigt ved såning og plantning af kimplanter. Skits mere sne inde i drivhuse og drivhuse, så jordbunden er mættet med fugt.
  Seedknolde af tidlige kartofler fjernes fra kælderen og placeres på vernalisering i et lyst varmt rum. Glem ikke at fodre mineralsk gødning frøplanter af grøntsager på vindueskarme. Tomat og aubergine på overskyede dage tændes for baggrundslyset for at forhindre stænger.
  I BLOMMEN
  På midten af ​​dagen skal du hæve dækmaterialerne over flerårige blomster til luftning. Sørg for, at fugt ikke stagnerer på græsplæner og græsplæner, og også på blomsterbed med pære. Skjold skjoldene eller burlap sacs. | | Udfør sanitær beskæring af prydbuske (chubushnik, tvinge, lilla). Bare overdriv det ikke for ikke at fjerne sidste års blomstrende skud.
  I hjemmet skal du passe på de voksende kimplanter af blomster og så en ny. For frø med hård hud, udfør førsåning scarification (krænkelse af skallenes integritet).
  Hvis sneen allerede er kommet ned, løsner jorden omkring primroserne, fodrer dem.

  svar
 7. Alina VLASOVA, Mogilev

  I de fleste kilder anbefales det at lægge varme senge i efteråret. Men tid til dette er ikke altid nok. Min mand og jeg forbereder dem om foråret, så snart jorden er udslettet.

  Grave opgraven langs bredden af ​​dybden omkring 50 cm.
  I et lag lagt store grene og trunke af løvfældende træer diameter 5-10 cm. Top camouflage tynde kviste efter haven afgrøde, løv sidste år med kanten del og sin egen tømmer. Den flere sådanne organisk materiale - jo bedre er det vigtigt til helt at dække den store woody debris. Det næste lag (10-15 cm tyk) - kompost, og derefter - jord (den rigtige mængde til dannelse af kammen). Hvert lag rigeligt kaste sø opløsning af EM-1 (som pr instruktioner). Vi dækker med klar folie og lad så videre 3 uger i seng godt varmet op og bosatte sig. Så sår frøene af tidlige grøntsager.

  svar
 8. Inga NIKOLAEVA

  I det tidlige forår, under korianderen (koriander) planter jeg min have i den højeste og solrige haveplot.

  Før såning i flere timer, blød så frøene i en vandig opløsning af aloe juice (1: 1). Så de våde frø til en dybde på 1,5-2 cm i en afstand af 10 cm fra hinanden. Mellem riller forlader jeg 40-50. Koriander vokser godt, det er ikke bange for kulde.

  svar
 9. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Sørg for at tage dig tid til at sanere dvaletilstanden, skjule uden dækning, de smukt blomstrende buske.

  Skær små, svage og syge skud ud. Gør dette før begyndelsen af ​​vegetationen. Så dine buske vil være stærke og sunde, rigelige blomster.

  svar
 10. Raisa MATVEEVA

  I april, i begyndelsen af ​​væksten af ​​træer og buske, er kvælstofgødning særligt vigtigt.

  Gøre en urinstofanlæg (9-13 1 gram per kvadratmeter) eller ammoniumnitrat (12-15 1 gram per kvadratmeter) -8 tørre granulater scatter i træstammer, drys jorden og hælde vand. I stedet kan du gøde med en opløsning af fugleklatter (1: 12), eller mullein (1: 4).

  svar
 11. Polina KROTOVA, byen Yeysk

  Når arbejderne satte et drivhus i dachaen, og ved siden af ​​mig voksede sorrel. Da jeg ankom, blev næsten alle buskene trampet. Jeg var naturligvis foruroliget over, at jeg blev efterladt uden efterårshøst. Jeg besluttede at grave et par planter og lægge dem i gryder, kan de spire i husstanden?
  Hun lagde sorrel på den nordvestlige vindueskarm. Snart genoprettede han sine ånder, nye sarte blade udkom. Siden da begyndte jeg at vokse sorrel derhjemme.

  Jeg fandt ud af, at det er bedst at bruge 2-4-årige buske til at tvinge, men du kan også vokse
  sorrel af frø. Egnede sorter til dette: Maikop, Odessa bredbladet, Altai. Til planten danner ikke blomsten i forvejen, i varmen det bør ikke lægges på sydvinduet.
  Sorrel refererer til koldt resistente planter, så det kan opbevares på en glas balkon indtil frosten. Om vinteren har han brug for et ekstra lys. Jordsirrel foretrækker løs, lidt forsuret. Jeg laver et substrat af tørv og humus med en lille tilføjelse af gran nåle.

  svar
 12. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  I slutningen af ​​marts-begyndelsen af ​​april blomsterbede glæde os med vintergækker, krokus blomstrende primula, anemoner, Corydalis. En glæde blå hepatica øer charmerende og blid Pushkin ... Og Blomsterhandler på dette tidspunkt til at skynde endnu hjemlig spirer phlox, astilbes og andre sene stauder. Det er tid til at plante, transplantere og opdele dem.
  Så i det tidlige forår deler vi selv pionererne - det skal ske, før skud optræder. Delenki plantet således, at nyrerne var i en dybde på ikke mere end 4-5 cm, med en dybere plantningspæonier vil ikke blomstre.
  Ved delphiniumet, før du rykker jorden væk fra rødderne, hvorefter en skarp kniv skæres i dele og efterlader i hver 2 3-flugt. Skiver sprinkles med aske eller svovlpulver og plantes på et nyt sted.

  I begyndelsen af ​​april deler vi også astratier, phlox; buzulnik, geranium, flerårige asters - Alpine, New England, New Belgian, shrubby; klokker - karpatiske og persikolistiske; Japanske anemoner, korn - gedde, sving, reed, havre og mange andre korn. Men de sibiriske iris og japansk, er daylilies nu transplanteres kun når det er absolut nødvendigt, da foråret division de normalt ikke blomstre i denne sæson eller blomstre meget sparsomt. Transplanterede planter i en måned regelmæssigt vandet.
  Stauder, uberørte ved transplantationer, fodret azofa eller nitroammofa (30-50 g / m2),
  Udvidede reden af ​​dværg iriser kan opdeles tidligt om foråret uden skade på blomstringen
  spredning af granulater på jordens overflade. Primrose og peonies er mulket med peregremuvshim humus, også peonies fodres med en opløsning af Mullein infusion, der tilsættes 20 g superphosphat til 10 l infusion.
  Tulipaner og påskeliljer Feeding den komplette mineralsk gødning (40 g / m2) en første gang umiddelbart efter optøning og jord modning, den anden - i udseendet af blomsterknopper, den tredje - i tidlige farvestoffer knopper.
  Fodring hyacinter ammoniumnitrat, når skuddene (20-30 g / m2), og efter fremkomsten af ​​blomsterknopper - ammoniumnitrat, superfosfat og kaliumchlorid (og tilsvarende 20,40 30 g / m2).
  Under lilje gør tilfældigt urinstof (20-30 g / m2) og aske (100-200 g / m2), hvorefter den løse jord.

  Siden begyndelsen af ​​april, er frøplanter plantet i blomsterbede biennaler - viols, tusindfryd, fingerbøl, nellike Tyrkiet, so kulde-resistente enårige alyssum, calendula, cornrose, kornblomst blå, Eschscholzia, Clark og andre.
  Valentina SIMKOVICH

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.