9

9 anmeldelser

 1. Victoria MARKOVA, Moskva

  I 1998, når en søn blev født, min mand plantede 2 pærer - variation Lada og Chizhovski. Begge pærer begyndte at give duftende frugter i sensommeren, men de blev opbevaret efter kun nogle få uger. Derfor ville jeg plante mere milde sorter.
  Uden at tænke to gange, købte de en række Hera, især da vores søns navn er Herman, kort sagt kalder vi ham.
  De første frugter af Hera forsøgte inden 3 år efter plantning, den største var omkring 200 af Pærer er lækker, med en let kornet pulp, med en lidt sur. Gemt i lang tid - taget i slutningen af ​​september, pakket ind i papir, pærer leve op til nytår fest.

  Jeg husker, at vi i den første måned ofte hældte en ung pære, og så - kun i tørke. Træer af Hera-sorten kræver næsten ikke beskæring. De tolererer vinter godt og er resistente over for svampesygdomme.
  Nu er vores Hera den øverste vicevært for den frugtbare helt. "

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Spring 2017 år var meget koldt, pære blomstrede godt, men der var ingen bier på blomster. Jeg læser at sand skal kastes i kronen for bestøvning. Tørt sand var ikke, så jeg kastede i blomstrende grene ris (det bestået sin udløbsdato, så du skal ikke have ondt). Hun kastede fem håndfulde ris langs blomsterne. Resultatet? Pæren modnede så meget, at det var nok at spise, lave mad, fryse og generøst behandle alle slægtninge.

  Og jeg tilbereder syltetøj så: Jeg skærer pærer og falder i søvn om natten med sukker (1: 1), selv om du kan sætte sukker mindre - pærer er søde. Morgen kog 5 min., Tilføjes i slutningen af ​​to eller tre citronskiver hakkede (uden kerner), udleveres i steriliserede glas og metallåg rulle op. Jam viser sig meget velsmagende, jeg giver det til kolleger på ferie.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Frugter fra de øvre grene kan ikke fjernes selv af frugtkurven på det lange håndtag, de falder og går i stykker. Jeg skærer disse faldne pærer og smider dem på de ledige senge. Jeg kunne befrugte fire syv meter højder på denne måde. I slutningen af ​​oktober var pæren ikke længere synlig - alle ormene blev forarbejdet.

  svar
 4. Olga SHUKULYUKOVA, Oryol-regionen

  I år har jeg en lille pære frosset. Jeg afskår de beskadigede grene og håbede, at der på dette pærevarme ophørte. Men der var det. For nylig bemærkede, at på en af ​​grene dukkede op en tør "sår", som vokser. Det er rødbrun i farve. Hvad skal man gøre ved det?

  svar
  • OOO "Sad"

   Det er umuligt at besvare dit spørgsmål utvetydigt, da "symptomerne" af sygdommen ikke er tilstrækkeligt vist.

   Mest sandsynligt, din pære slog en bakteriel fordærve, bakteriel eller nekrose, forårsaget af bakterien Pseudomonas syringae, eller tsitosporozom, som ofte opstår efter frysning af skud. Causative agenten af ​​sidstnævnte er svampen Cytospora microspora. I begge tilfælde skal de berørte grene skæres og brændes. Træ, der skal behandles bladre 1% opløsning af flydende Bordeaux eller 3% vandig kobbersulfatopløsning, eller andre kobberholdige præparat (fungicid).

   svar
 5. Familie af Kuzmins, Ryazan

  Sidste år, da vi begyndte at høste, bemærkede vi, at mange pærer rystede lige på grene.

  Som følge heraf måtte vi smide en tredjedel af alle frugterne ud. Hvad er denne sygdom, hvordan man kæmper den? Vi er bange for, som om den fremtidige høst ikke skete det samme.

  svar
  • OOO "Sad"

   Dette er frugtrotten, hvis kilde er svampen. Det påvirker kun den modne frugt. Grener og bark af træer rører ikke. Årsagen til udseendet af frugtrod kan være høj temperatur og fugtighed, stærk fortykning af trækronen og udvikling af skur, der åbner porten for infektioner. Svampe kommer ind i fosteret gennem sår og revner ved hjælp af sporer, som perfekt bæres af vinden, såvel som fugle og insekter.

   Hvis i sidste år pæren led af frugtrot, så er der stor sandsynlighed for, at svampen igen vil angribe i år. Når udseendet af frugt rot, skal du straks slippe af med syge frugter. Du kan ikke smide røde pærer i en kompostkasse. Svampe parasit tolererer perfekt vinteren og kan derefter spredes gennem stedet. Det er nødvendigt at indsamle alle carrion og ødelægge, og om foråret at forhindre rot.
   Før blomstrende knopper skal træ og jord sprøjtes med kobbersulfat (60 g pr. 10 L vand). I begyndelsen af ​​budblomstringen sprinkler du grene med en Bordeaux-væske (400 g for 10 L vand).
   Efter blomstring repeat sprøjtning (kun har 100 10 g pr liter vand), en måned før høst af frugt og blade sprøjtet med en opløsning af iod (10 10 ml pr liter vand). Prøv igen i 3 dage.

   svar
 6. Olga Nevskaya, Samara

  Så mange pærer har ondskabsfjender, men mange kan let håndteres, hvis foranstaltningerne træffes i tide!

  For eksempel ikke at angribe frugt mider, der suger saft fra bladene, hvorfor de bliver brune og falder af for tidligt hvert år er nok til at rense kufferter af gamle bark: det og overvintre disse skadedyr. For at undgå møl dukkede pludseligt, på grund af virkningen af ​​hvilken bladene krølle op i rør og reduceret i størrelse, før træerne opløbet behandle narkotika "Tsimbush". Trapping zone vil ikke få lov til at bundfælde pære møl.

  svar
 7. Tatyana BROTISHKINA, byen Smolensk

  Måske er mit råd til nogen nyttigt - pludselig vil nogen være interesseret i at fremskynde modningen af ​​pærer.
  I år gav min unge pære 1-afgrøden.

  Pærer var store, men meget stærke, med en astringent smag.
  Naboet foreslog, hvordan man kunne accelerere deres modning.
  Vi skal fjerne pærerne fra træet, sætte dem i køleskabet i en dag og derefter tage dem ud og lade dem være ved stuetemperatur, pakket i papir sammen med en moden banan. Banan udskiller ethylen, hvilket fremskynder modningen af ​​frugt.
  Det er vigtigt ikke at gå glip af tidspunktet for modning, hvilket afhænger af de forskellige pærer, men den gennemsnitlige tid er fra 4 til 10 dage. Pæren betragtes som moden, når frugten af ​​peduncle bliver blød. Hvis du vil forsinke modningen af ​​frugter, bør du opbevare pærer i køleskabet.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.