11

Anmeldelser og kommentarer: 11

 1. Alla TAENKO, byen Izyum

  For at holde fersken fra krølle
  Jeg blev foreslået en måde at slippe af med de krøllede blade på fersken uden "kemi". Alt er meget simpelt - det er nok at plante høje tomater under subtree! For en lang havearbejde har jeg brugt forskellige kemikalier, men ingen af ​​dem garanterede beskyttelse af 100%. I april plantede jeg flere buske af tomatplante i ferskencirklen (sort og modningstid spiller ikke en rolle). Resultatet oversteg forventningerne - fersken blev ikke syg. Nu gør jeg hvert år - og jeg glemte, at fersken forlader curliness!

  svar
  • OOO "Sad"

   Den første infektion af fersken med spire af krøllet svamp opstår i det tidlige forår, når det stadig er tidligt at plante tomatplanter i åben jorden. Derfor, hvis denne metode er egnet til at bekæmpe fersken curliness, er det kun i de sydlige regioner i Rusland og Ukraine.
   Valery MATVEEV, Doctor of Science

   svar
 2. Lidiya Krasutskaya, Leningrad-regionen

  Hvordan laver man en ferskenabling?

  svar
  • OOO "Sad"

   - I mellembanen skal fersken dyrkes i busk eller stanrant (krybende) form. I det første tilfælde skal du straks klippe frøplanterne umiddelbart efter plantningen og lade 20 se over graftet, så fersken for det første kan frelse frugtknopperne (de vil være under sneen og ikke fryse) og for det andet at hurtigt genoprette kronen, hvis det hele er -Det vil fryse. I det andet år af alle de grene, der vil vokse fra bunden, forlader 2-3 den stærkeste. De frugter sædvanligvis 3 af året, hvorefter de kan blive påvirket af kumulativ eksponering, så i 4-året afskæres alle skudene på rodkraven (hvis det er en frøplante) eller lige over podningsstedet (podet frøplante). I løbet af sommeren vokser skuddene, og i juli-august begynder at danne en ny busk fra den. Og denne gang forlader de allerede veludviklede 5-8 filialer. Af disse vil 4-5 bære frugt, og 2-3 vil erstatte det ene årige. Denne beskæring gentages årligt. Som følge heraf forynges ferskenbusken til 2-3s år fuldstændigt.

   For en stanta skimmel, plant en sæbe i en vinkel 20-30 hagl. Om efteråret, bøj ​​grene til jorden, men ikke tæt (så de ikke strækker sig ud), dække dem med halm eller spunbond (ikke med plastfolie!).
   Erfarne gartnere bruger luftige, tørre hylder til at beskytte fersken om vinteren - for eksempel en skumkasse, hvis vægge er mindst 10 cm. Polyethylenfilm er lagt på taget, og om vinteren er strukturen dækket af sne.

   svar
 3. Vladimir TUMILOVICH

  Tilberede en fersken til vinteren
  I oktober behandler jeg fersken og træstammer under dem med ammoniumnitratopløsning (1 kg pr. 10 l vand). Jeg fjerner ikke faldne blade til vinteren: De tjener som en slags pude til rødderne, der er meget følsomme for frost (deres temperaturgrænse er 10 ... -12 grader). Og i det tidlige forår, når jeg graver, lukker jeg dem dybt ind i jorden. I begyndelsen af ​​november er de hvidkalkede træer ferskener. Og så havnen. Det er tilrådeligt at dyrke planter i stansel form - så er det let at bøje grene til jorden og pin dem med kroge. På overfladen af ​​jorden lægger jeg granpotter eller beskærne hindbærskud, ellers vil grene i tøen være i mudderet. Ja, og det er koldt på bar jord. Fra oven kaster jeg spunbond eller sække fra under kartofler. Ingen film - under planterne ofte vypryvayut.

  Og om vinteren kaster buske altid sne. I foråret åbner jeg kun ferskner, når jeg forstår, at der ikke vil være mere alvorlige frost. Det er vigtigt, at grene ikke ligger i vandet, når sneen begynder at smelte.

  svar
 4. Helena

  Dens kolonneformat fersken i den første vinter efter plantning spunbond fuldstændig pakket ind i to lag, sat på to rødder knuste skum inde i posen. Nu er træet vokset op under 3 m. Hvordan er det bedst at skjule?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Den vigtigste fruiting på fersken - på det sidste års skudd. På grund af træernes lave vinterhardhed er derfor en fersken i det midterste bælte bedre at vokse som en flerårig busk. Nizkoshtambovoe træ (busk) er lettere at varme om vinteren, ved hjælp af ikke blot spunbond, halm og andre materialer, men selv hele tiden rive til at plante frisk sne.

   Hvordan gemmer du fersken til vinteren, er det op til dig. Mit råd: uden fortrydelse og anger, sænk plantens højde til 1,5 m, skære toppen, og måske endda individuelle sidegrener. Det er bedre at gøre dette lige efter høst, men det er også muligt i de første dage i oktober. Den resterende frugt træ vil være tilstrækkeligt for en rigelig blomstring det følgende forår, og varm om vinteren resulterer busk vil være meget nemmere.

   svar
 5. Minatulla Ramazanov

  Jeg har en ferskenhave. Desværre lider træerne meget fra klysterosporiosis. Sygdommen påvirker nyrerne, blomster, æggestokke, frugt, men typiske tegn synlige på bladene er: der er små rødbrune pletter, og derefter - et hul med en rødlig kant. Bekæmpelse af denne svøbe er ikke let.

  I slutningen af ​​marts og begyndelsen af ​​april sprayer jeg træerne med en Bordeaux-væske (300 g per 10 L vand). I begyndelsen af ​​maj behandler jeg en tankblanding: 10 1 vand - 100 g kolloidt svovl og 20 g BI-58. I slutningen af ​​maj sprøjter jeg Skorom (ifølge instruktioner).
  Efter efterårets fald behandler jeg med en opløsning af urinstof (500 g pr. 10 L vand).

  svar
  • OOO "Sad"

   Forfatteren beskrev korrekt både sygdommen og foranstaltningerne til bekæmpelse heraf. For at reducere aktiviteten af ​​klyasterosporiosis, fjern de berørte skud og blade og straks brænde dem uden for plottet.

   Scheme behandlinger kan være dette: første sprøjtning - før knop kobbersulfatopløsning (100 10 g pr liter vand). Den anden og tredje - umiddelbart efter blomstring (med ugentlige intervaller) Bordeaux væske (200 10 g pr liter vand) eller fungicid (Kaptadin, Ftalan, Hometsin). Hvis læsionen er alvorligt skadet gennem 10 dage, er den fjerde behandling acceptabel. Men de skal stoppes senest 25 dage før høst. Tidlig forår til en gennemsnitlig daglig temperatur på + 8 grader. drys træerne med BI-58 (som instrueret). Efter blomstringen gentages behandlingen.

   svar
 6. OOO "Sad"

  Fersken voksede op uden nogen specielle problemer, men jeg begyndte at bemærke, at træet var blevet en scythe. På grund af skævheden fordeles frugterne ujævnt, og jeg er bange for, at min fersken på et tidspunkt bare vil bryde ned. Kan jeg udligne kronen? Hvordan gør man det?
  Inna Semenenko, Stavropol Territory

  svar
  • OOO "Sad"

   Forskellige faktorer kan påvirke kronens ujævne vækst. For eksempel, en stærk vind, der ofte blæser i en retning. Kronens form svarer ofte til formen af ​​rodsystemet. Hvis kronen er ulige, så har væksten i jorden også en retning i jorden. Rødder vokser mest sandsynligt i retning af et større indhold af næringsstoffer og fugt. Du skal justere formen på kronen af ​​fersken ved at beskære skuddene, samt justere vanding og top dressing af planten.

   svar

Forlad feedback, kommentarer