Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. Olga Kalinina, Orlov

  Mine røde tulipaner på kronbladene syntes "indretning" - mørke striber og slag dannet langs kanterne. Hvad er det her? For planter er det ikke farligt?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Din tulipaner påvirkes af variegationsviruset. Den eneste måde at bekæmpe denne farlige sygdom på er at afvise og ødelægge syge prøver under blomstringen. Vær forsigtig med de mørkfarvede sorter, da variationen på dem er ringe mærkbar. Derudover skal du træffe forholdsregler ved skæring af blomster: Hvis du beslutter at skære syge blomster, skal du desinficere kniven.

   I foråret (i begyndelsen af ​​vækstsæsonen), som en forebyggende foranstaltning, kan planter behandles med det biologiske præparat Fitosporin (ifølge instruktionerne). Du kan også opløse Al Irina og Gamair tabletter i 10 l vand og drys liljen en gang om ugen i 2.
   Om sommeren, skal du behandle planterne med Bordeaux væske (100 g per 10 l vand) eller svampe-cidam og Abig-Peak, HOM, Topaz (ifølge instruktionerne), hvis du mærker tegn på sygdom.

   svar
 2. Alena Ageeva, Penza

  Tulipaner sod i sneen

  Tulippærer plantet et sted midt i ... februar. Som et resultat får vi i foråret stærke planter med store knopper. Jeg vælger et sted på en bakke på plottet, sætter sne til side med en skovl, fjern det frosne grundlag (5-10 cm) og graver en rille 8-10 dybt. Se pærerne i træk over 10-12 cm, straks fylde tørre jorden og Jeg dækker med kompost, savsmuld eller tør tørv.

  Sæt sneen tilbage på plads (se 40-50). Hvis jorden på tidspunktet for plantningen er frosset meget dybt, er det muligt at plante pærerne på de steder, hvor kompost, tørv eller rottet gødning lå.

  svar
  • OOO "Sad"

   Denne plantemetode er mulig, men er kun egnet til sunde løg. Et andet vigtigt punkt: Efter plantning behøver tulipaner kolde betingelser for omkring 50-70 dage. Det vil sige, hvis sneen ligger i to måneder, vil planterne blomstre i slutningen af ​​april-begyndelsen af ​​maj. I vores region kan for eksempel sneen smelte i marts, og temperaturen over nul vil være udenfor.
   I dette tilfælde vil tulipaner kun kaste fede blade.
   Hvis du stadig beslutter at plante, så, så snart spirer dukker op, fodrer planterne med ammoniumnitrat (sæt 20 i jorden på 1 sq M) i jorden. Når knopper vises, hæld enhver flydende gødning til blomstrende planter (som anvist).
   Eugenia SIMHAHODSKAYA, landskabsdesigner, Moskva

   svar
 3. Alla Krasnovid

  Tulipaner størrelsen på en halv liter kan virkelig vokse. Og det er hvad jeg gør for dette.
  I foråret, efter blomstringen, bryder jeg kassen med frø. De tager mange næringsstoffer og påvirker pærens dannelse negativt. Men jo mere pæren er, jo større blomsten.

  Efter visnen blade tulipan grave, undtaget fra overjordiske og tørret (men ikke i solen, ikke at podpech pærer). Så lægger jeg det i en kasse og opbevarer den på et tørt sted, før du plantes. Grave ud pærer hvert år, ellers planterne vil tykke, og blomsterne bliver mindre. Jeg forsøger ikke at være forsinket med landingen - jeg gør det i midten af ​​oktober eller begyndelsen af ​​november. Foreløbig bringer jeg aske til haven med gødningen, der er blevet genudviklet. Huldybden skal svare til lampens tre højder. Pærer grupperet i størrelse. Efter plantning dækker jeg halmen med halm, savsmuld, faldne blade. Under sådan mulch fryser tuliperne ikke, og i foråret fortsætter fugtigheden længere i jorden. Som regel bliver blomster også større.

  Hvis vi taler om jord, er det bedste for tulipanerne lunger, der er rige på mikro- og makroelementer. Så er det nødvendigt at lave gødninger i overensstemmelse med vejledningen.

  svar
 4. Svetlana Martynova, Orel by

  Blomsterbrug er min hobby siden barndommen, jeg elsker at tage vare på planter. Jeg vil fortælle dig om oplevelsen af ​​voksende tulipaner.
  Tulipaner fryder os efter lange forkølelser med deres nåde, ømhed, overraskelse med vitalitet og uhøjtidelighed. Så snart sneen smelter i blomsterhave, fjerner jeg alle de rester, meget forsigtigt løsne jorden omkring roserne, så for ikke at beskadige pærer og gøde planter ammoniumnitrat (15 1 g pr sq. M).
  Når tuliperne blomstrer, blomstrer nogle af planterne i buketter, men ikke for lave, for ikke at forstyrre den videre udvikling af bladene og dannelsen af ​​pæren.

  Og at blomsterne ikke åbner længere, lægger jeg på hver blød tyggegummi og sætter buketter i koldt, lidt saltet vand. De resterende planter afskåret pedicel umiddelbart efter åbningen og blomningen, for ikke at forsinke næringsstoffer.

  svar

Forlad feedback, kommentarer