Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Alla Krasnovid

  Tulipaner størrelsen på en halv liter kan virkelig vokse. Og det er hvad jeg gør for dette.
  I foråret, efter blomstringen, bryder jeg kassen med frø. De tager mange næringsstoffer og påvirker pærens dannelse negativt. Men jo mere pæren er, jo større blomsten.

  Efter visnen blade tulipan grave, undtaget fra overjordiske og tørret (men ikke i solen, ikke at podpech pærer). Så lægger jeg det i en kasse og opbevarer den på et tørt sted, før du plantes. Grave ud pærer hvert år, ellers planterne vil tykke, og blomsterne bliver mindre. Jeg forsøger ikke at være forsinket med landingen - jeg gør det i midten af ​​oktober eller begyndelsen af ​​november. Foreløbig bringer jeg aske til haven med gødningen, der er blevet genudviklet. Huldybden skal svare til lampens tre højder. Pærer grupperet i størrelse. Efter plantning dækker jeg halmen med halm, savsmuld, faldne blade. Under sådan mulch fryser tuliperne ikke, og i foråret fortsætter fugtigheden længere i jorden. Som regel bliver blomster også større.

  Hvis vi taler om jord, er det bedste for tulipanerne lunger, der er rige på mikro- og makroelementer. Så er det nødvendigt at lave gødninger i overensstemmelse med vejledningen.

  svar
 2. Svetlana Martynova, Orel by

  Blomsterbrug er min hobby siden barndommen, jeg elsker at tage vare på planter. Jeg vil fortælle dig om oplevelsen af ​​voksende tulipaner.
  Tulipaner fryder os efter lange forkølelser med deres nåde, ømhed, overraskelse med vitalitet og uhøjtidelighed. Så snart sneen smelter i blomsterhave, fjerner jeg alle de rester, meget forsigtigt løsne jorden omkring roserne, så for ikke at beskadige pærer og gøde planter ammoniumnitrat (15 1 g pr sq. M).
  Når tuliperne blomstrer, blomstrer nogle af planterne i buketter, men ikke for lave, for ikke at forstyrre den videre udvikling af bladene og dannelsen af ​​pæren.

  Og at blomsterne ikke åbner længere, lægger jeg på hver blød tyggegummi og sætter buketter i koldt, lidt saltet vand. De resterende planter afskåret pedicel umiddelbart efter åbningen og blomningen, for ikke at forsinke næringsstoffer.

  svar

Forlad feedback, kommentarer