Anmeldelser og kommentarer: 6

 1. Alevtina

  Jeg vil gerne dele en økonomisk måde at dyrke gulerødder på: Plantering af et lille rumfang, kræfter og tid er reddet, og et godt afkast opnås.
  Bed af gulerødder under 70 × 300 cm tilberede denne måde: få nok søvn i foråret at få tre spande af rådnet kylling gylle og aske spand, så alt gravet op. Jeg kan ikke suge frø, og ikke varme op før boarding (ingen tid til at gøre det, jeg arbejder pensionist), og blot omrøres godt, hvilket bidrager til dem den fugtige jord, og jævnt fordelt over åen senge. Fra oven dækker jeg med et tyndt lag af en blanding af humus, frugtbar jord og sand (1: 1: 1). Og med spiring er der ingen problemer, de går sammen!
  Det vigtigste er, at rækkerne ikke er fortykkede, du behøver ikke at tynde ud. Det er kun i tide at luge og vand. Samtidig trækker jeg guleroden gradvist ud, som den vokser: hvis rødderne er længere med håndfladen og mere - bedes du gå til bordet, hvis mindre - vokse længere og få styrke. Og så indtil kulden. Jeg ved ikke engang, hvor mange skuffer gulerødder kommer fra min lille have - hele sommeren og efteråret vi spiser og for vinteren nok.

  Da jorden er godt befrugtet med gødning og aske ved såning, fodrer jeg gulerod kun i juli. Behandlingen for den består af en opløsning af kyllinggødning (1: 10), som jeg fordeler, før du fodrer på en liter i en spand, og tilføjer en halv liter aske. Denne metode passer mig perfekt. Og jeg dyrker sorterne Losinoostrovskaya og Nantes.

  svar
 2. Irina Zubova

  Hvis du tager stiklinger af gulerod (dens øverste del med en hale) og sted i en skål med vand, derefter to uger senere, de slår rod, og efter to uger, de kan plantes i jorden som en frøplante. Som følge heraf vil unge gulerødder modnes af skrotene.

  svar
  • OOO "Sad"

   FORKERT.

   At vokse nye rodafgrøder fra gulerodskrabber, desværre, vil ikke være muligt, da den øvre del ikke er i stand til at rødme. Fra toppen af ​​guleroden i hjemmet, ved at tvinge ud, kan du kun få en afgrøde af friskgrønt, rig på caroten, vitaminer og sporstoffer. Til dette anbringes stiklinger af tykkelse 1,5-2 cm i en skål vand eller sidder fast i fugtigt sand og lægges på en vindueskarm, der regelmæssigt vandrer. Unge blade vil vokse omkring en uge efter "plantning" (de tilføjes til salater, supper).

   svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Vi laver karbad med kaffe
  Ved plantning af gulerødder blander jeg frøene med den anvendte tørrede kaffe. Effekten er indlysende: Frøene sjældent er podet (mindre fortyndet) og befrugtet på samme tid. Og vigtigst af alt lugter lugten af ​​kaffe af parasitter, gulerod skadedyr. Høsten er altid fremragende, og den holdes hele vinteren.

  svar
 4. Faith

  Jeg har endnu ikke opfyldt min metode til såning af gulerødder. I den forberedte sengebredde 90-100 cm laver jeg tre furer langs dybden af ​​3 cm. Jeg kaster dem med en opløsning af kaliumpermanganat. Håndfladen tager jeg på jorden og frøene, der drænes og indsættes på toiletpapir. Skruerne er dækket med et lag sigtet sand 3-3,5, se.
  Mellem riller spredte frø af dild og vandede rigeligt hele haven. Jeg lukker lutrasilom indtil midten af ​​juli.

  Hvorfor? Sand tørrer aldrig til jorden. Frø planteres på 5-6 dag. Og dill jeg trækker ud før blomstringen, skære og fryse. Jeg forlader delen, det holder lutrasil. Der er næsten ingen urter der, så der er ikke noget problem med ukrudt og udtynding. Jeg hælder på lutrasila.
  Når du skal trække sig ud af dild og sparsomme græs, så gør det i timer 9-10 pm - på grund af gulerod flue.

  svar
 5. Lilianna STRELTSOVA, Irkutsk

  For en god høst bringer jeg om efteråret til den fremtidige gulvhave humus, og i foråret tilføjer jeg aske, knust æggeskal og grave.

  For at være praktisk at så, jeg tager en dåse, jeg laver huller i den, jeg sætter frø i den, jeg trækker riller på sengen og ryster frøene over dem. Hvis planterne er for tykke, sletter jeg de overflødige.
  Syv rækker gulerødder - en rad radise. Så jeg klarer at få en høst af radise, og så begynder guleroden at vokse op. Og jeg plante radiser på kanten af ​​haven (kun ikke i midten) - der er ingen indblanding i gulerødder. Vådt vandet, ukrudt plantning. At løsne tror jeg ikke nødvendigvis - når du grøder jorden, løsner jorden i hvert fald.
  Hvert 2 år bytter jeg gulerod og rødbeder Guleroden vokser godt efter løgnen. På løgesengen beskadiges ikke rodafgrøderne af gulerodslaverne.

  svar

Forlad feedback, kommentarer