Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. ianeto

  Zialata roza ev vosak bez korenite triabva li da obelia predi zasawdane

  svar
 2. Antonina CHERPANOVA, Lipetsk

  Alle, sandsynligvis, så salget af roser af citron gul og tender grøn farve. Så de kan vokse hver gartner. Sæt på en seng med hvide roser gyvel, eller som det kaldes, shilnuyu græs (for de gule knopper) eller almindelig kristtorn (for grønne knopper). Jeg gennembor grenene af disse planter med en kniv og laver langsgående slidser i dem.

  I disse slots indsætter jeg grene af roser og klemmer dem således, at blomsterknoppen straks ligger bag klangen. Enderne af de lyserøde grene bøjer. Slidsen trækkes sammen med et stykke bomuldsklud og er tæt bundet, så såret ikke tørrer og saften fortsætter med at strømme i planten. Når nyrerne vil gå til vækst, tegne de lyserøde grene af slots. Senere vil de vise knopper af gul eller grøn farve. Usædvanligt ser busk med hvide blomster, citron og salat farve.

  svar
 3. Larisa Igorevna Samoilova, Moskva

  På roserne optræder nogle skud, der ikke giver blomster. Især i gamle sorter sker det. Ofte blinde skud vises på grund af det faktum, at landingsstedet valgte forkert og buske ikke har nok sol, eller på grund af forkert pleje: ikke mad nok, ikke nok kalium og fosfor befrugtende.

  Det sker også, at de sugende insekter har svækket skuddet, og det er ikke i stand til allerede at lægge blomster. En blind flugt kan forsøges at stimulere: læg det på jorden og pin det til det. Du kan også forsøge at forkorte det, det stimulerer også lægningen af ​​blomsterknopper. Prøv forskellige muligheder - og find en arbejdstager.

  svar

Forlad feedback, kommentarer