Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Anastasia LESHCHENKO

  I mange år af indholdet af blomsterkollektionen var jeg nødt til at redde planter fra sygdomme og skadedyr mere end én gang, hvoraf den mest irriterende er skabbet.
  Først fjerner jeg voksne personer med en gammel tandbørste (jeg bruger den med hydrogenperoxid før brug). Smør det beskadigede område med en vandløg fra løget og lad det stå i 5-10 minutter. Så jeg vasker planten eller spray sæbeopløsningen fra en sprøjteblanding kerosinovomylnoy: 40 g sæbe opløst i 1 liter vand, tilsætning dråberne 5 petroleum og grundigt rystet.

  Eller jeg forbereder en sæbeolie-emulsion: Slå i et glas vand i et skum 1 st.l. revet husholdnings sæbe eller 5 g pulver og tilsæt 1 st.l. maskine olie. Jeg lukker jorden i puljen med en film og sprøjter blandingen med en plante. Efter 6-12 timer vaskes jeg af med koldt vand. Jeg gentager behandling af 2-3 gange med et interval på 7-10 dage.

  Fra kemikalier til bekæmpelse skjoldlus vælge lægemidler med et bredt spektrum af handling: "Actel-face", "Arriva", "Fitoverm", "Fufanon", "Akhtar" - ifølge instruktionerne. BONA FORTE aerosol viste sin effektivitet. Jeg behandler beskadigede planter med kemikalier om morgenen eller om aftenen.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  At huske planter gør ikke ondt, jeg behandler dem en gang i 3-4 måneder med denne løsning: 1 st.l. nåletræ ekstrakt til bad (jeg køber i et apotek) Jeg plante i 1 l kogt og kølet vand. Store blade tørres med en svamp gennemblødt i en opløsning, planter med små og skrøbelige blade sprøjtes fra sprøjtepistolen.

  At huske planter gør ikke ondt, jeg behandler dem en gang i 3-4 måneder med denne løsning: 1 st.l. nåletræ ekstrakt til bad (jeg køber i et apotek) Jeg plante i 1 l kogt og kølet vand. Store blade tørres med en svamp gennemblødt i en opløsning, planter med små og skrøbelige blade sprøjtes fra sprøjtepistolen.

  svar
  • OOO "Sad"

   Det vurderes, at barreplanter på grund af essentielle olier og phytoncidegenskaber ikke er modtagelige for sygdomme og skadedyrsangreb. Dette er dog ikke tilfældet.

   Gartnere, der har dekorative nåletræer på dacha vil være enige med mig. Derfor er dette ekstrakt usandsynligt at hjælpe. Imidlertid vil der ikke være nogen skade fra sådanne behandlinger, for når bladene først tørres af, forhindres det grundigt i inspektion og frigørelse af støv.
   a. Uddraget af enhver plante indeholder nyttige stoffer, i en lille mængde kan de absorberes af bladene. Men du bør ikke stole på sådan behandling.
   Natalia SEMENOVA, biolog, houseplant samler

   svar

Forlad feedback, kommentarer