2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Irina Vitalevna

  Jeg har problemer med blåbær. Jeg ved, at hun elsker sur jord. At plante de første to buske købte et særligt land i butikken. Så læser jeg, at du kan sætte det i en blanding af nåletank med sand og to nye buske plantet så. Jeg hældte vand på dem med syrnet eddike.

  Planter er vant til, men af ​​en eller anden grund sidde og vokse ikke. Og de første to buske tager også et eksempel fra dem. Så hjælper al min fodring ikke? Og hvad andre er der? Kære gartnere, vær venlig at dele din mening om dette spørgsmål.

  svar
 2. Alexandra Arkadevna Pliner, Dmitrov, Moskva Region.

  Skov blåbær tiltrækker ikke kun de modne bær, men også dens blomstring, fordi alle stilke er dækket med hvide eller lyserøde corollas. Jeg forsøgte at tæmme denne skønhed i min dacha, fordi vores websted er tæt på skoven.

  Intet kom af det. Der var ingen afgrøde som dette i naturen. Selvfølgelig tolererer urinrotsystemet ikke forstyrrelser af det naturlige jordmiljø - det er derfor, det ikke ønskede at vokse.

  svar

Forlad feedback, kommentarer