Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Irina Gurieva

  I slutningen af ​​april og begyndelsen af ​​maj (før blomstring), når jorden ikke er varmet op nok, men bladene er blomstret til en lille "op med humøret" træer, opløses i en spand vand (helst regnvand) 5 g NPK, og drys dem.

  Sådan bladplastning vil hjælpe med hurtigt at fylde manglen på stoffer, der er nødvendige til udvikling af planter (gennem bladene virker næringsstofkomponenterne hurtigere). Prøv at behandle løv fra alle sider. Og det er bedre at gøre det om aftenen, så gødning under solen ikke fordamper og ikke forårsager forbrændinger.

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  April er den mest velegnede tid til plantning og transplantation af prydetræer og buske, og også nåletræer. Det sidste forår er bedre rodfæstet og tilpasses hurtigt til nye forhold.

  Konverter alle nåletræer med en jordklump! For at holde det bedre, på tærsklen til udgravning af et træ eller en busk, hæld godt med vand (gør det samme før plantning og med planterne i beholdere). Plant så at rodhalsen ikke ligger under jordens overflade.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jordmøre og tusindfugle fodrer kun døde organiske stoffer og er ikke inkluderet i antallet af skadedyr. For at slippe af med dem flere gange i løbet af sommeren (for indsamling af alle generationer) i stedet for vanding potter fordybe helt i vand ved 15 minutter - en pop-up på jagt efter den "levende væsener" luft høstes ved hånden.

  Udskiftning af jorden kan beskadige rødderne, men det vil ikke redde indbyggerne.

  svar

Forlad feedback, kommentarer