Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Galina ZIMINA

  Ved afslutningen af ​​vegetationen skal de fleste flerårige blomster renses af døde dele, behandles med fungicider og dækkes af tørv.

  Før det første sunde, store blad skærer den øvre del af stilkene fra rudbeckia, yarrow, lilje, phlox, nivian. Før basen, noget rodfæstet, skære blomstestængerne fra astilba, aquilegia, daylily, gaylard, værter.

  svar
 2. Valentina Alexandrovna M., Kaluga

  En gang i en af ​​byens parker rev jeg et par falmede spidser af salvie og plantede frø på min plot. Smuk busk voksede. Men i mange andre tilfælde, da jeg ønskede at plante stauder med frø høstet direkte fra planter fra naboer og bekendtskaber, skete der intet. Hvilke flerårige blomster kan dyrkes let og hurtigt fra frø?

  svar
  • OOO "Sad"

   Vil frø af stauder, spire direkte fra planten, afhænge af mange faktorer. For eksempel, om de er modne eller ej, om de blev opbevaret korrekt, til tiden, og om de blev sådd korrekt, let eller tugovschimiemi (kræver stratificering eller scarification), er de osv. Du ved sikkert også, at fra hybridplanter kan du ikke forvente en afkom, der svarer til forældrenes udseende og egenskaber.

   Ikke desto mindre er der mange smukke stauder, der er ret nemme at vokse fra frø. De har tendens til at sprede sig godt ved selvsåning. Dette og de herrer du nævnte, samt katte. Frøer aquilegia, lupiner, telekii, meget mange slags klokker, geraniumer, nelliker, tusindfryd, rudbeckier, echinacea opdrætter meget godt. Men husk: planter, der nemt kan formere sig med frø, også perfekt udrydde - "scatter" rundt i haven.

   svar

Forlad feedback, kommentarer