Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Julia

  Alle gartnere elsker at tale om, hvad afgrøder er venner med hinanden på sengene, men ofte en eller anden grund glemme alt om det, når det kommer til drivhuse. Og så der fungerer reglerne for godt kvarter ikke

  Stadig hvordan!
  Personligt kom jeg til den konklusion, at det bedste sted at bo under samme tagtomater, peberfrugter og aubergine. I drivhuset har jeg to senge med en bred sti mellem dem. Tall tomater plantes på bagsiden af ​​den nordlige patch og stuntede tomater på sydsiden. Og på plads i kanten af ​​peber og aubergine, mellem buskene, som hele jorden blanketed grene Celandine og brændenælder (og alle rodskud skære tomater smide under buske ribs). I den fjerneste ende fra indgangen til den nordlige kamme er en tønde, konstant fyldt med infusion af urter, der befrugte plantning. Desuden har jeg sprøjtede dem fra Phytophthora ostemasse og valle, hvortil der blev tilsat iod, sennep, aloe juice eller Zelenka (afhængigt af hvad der er ved hånden). Alt fungerer, alt hjælper. Og planterne i drivhuset, vokse meget højere end på gaden, og dermed udbyttet de giver mere, og frugten længere. Og det er lettere for mig at tage sig af dem under taget.

  Og mere. Hvis nogen har små børn, var det ikke til at have nogen pletter og diatese, jeg foreslå dette er det værktøj til at bruge. Brew et løvblad (du kan direkte med grenene) og insistere på det, indtil det bliver brun. Derefter tilføjes det til det fyldte bad og bader barnet der flere gange. Alle vil passere! På denne måde behandlede forældre os under krigen.

  svar

Forlad feedback, kommentarer