5

Anmeldelser og kommentarer: 5

 1. Ekaterina Anatolyevna

  Jeg ønsker at gøre gartnere opmærksom på, at ukrudt på plottet er et symptom, der angiver jordens tilstand.
  Hvis vild kamille, bindweed og cikorie vokser i haven, så er jorden der mere tæt end nødvendigt, og kræver først og fremmest vanding og løsning.
  Hvis grøntsagsfeltet oversvømmede quinoa, signalerer det, at jorden skal hvile fra den kultur der vokser der.
  Klopovnik, vilde sennep og radise - dette er et symptom, der tyder på at du er gået for langt med kalium.

  Men nældebrød, hvedegræs og skovløg tyder tværtimod på, at jorden på stedet er frugtbar og inspiceret af en omsorgsdybende ejer.

  svar
 2. Mikhail Ivanovich

  Alle gartnere ved, hvordan man skal klare burdock: klippe ved roden, bestrøget med salt - det er alt sammen.
  Med en hogweed skal du være yderst forsigtig: han er snedig og farlig. Dens saft forårsager forbrændinger i solen, øjenkontakt kan føre til tab af syn.
  Men på hogweed fandt man et bord: 3 l 20% eddike + 300 g salt. Bland grundigt. Du sprayer opløsningen om morgenen, og resultatet er allerede synligt om aftenen.

  Desværre, efter en sådan løsning er jorden udtømt, så det er tilrådeligt at anvende det i områderne nær hegnene langs sporene.
  Og igen: Hvis eddiken er svagere end 20%, skal du gentage behandlingen igen.

  svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Mange læsere klager over, at de ikke kan slippe af med flerårige ukrudt i plantager og haver. Jeg vil dele min erfaring med at ødelægge ubudne gæster.

  Da jeg begyndte at mestre mit websted, var den første, der faldt under min varme hånd, græs og vass. Jeg kæmpede med dem på bedstefarens måde: Jeg gravede op på jorden og valgte alle rødderne. Det var svært, endda svært at sige, lang tid, men effekten var ødelæggende - jeg slap af med disse planter.
  Så kom humlesvinget. Han kæmpede på samme måde med ham, men indså hurtigt, at for at vinde vil ikke leve, fordi han voksede op i overflod på mit hegn og løb ud til mig deres rødder. Jeg kan ikke grave op hele haven! Desuden havde min styrke allerede tørret op, og haveafgrøder skulle behandles som det skulle.
  Og så huskede jeg, at forfatteren i en af ​​de rooms "Villas" rådes til at anvende insektmidlet løsning ved at indføre det i stængler af ukrudt med en sprøjte og kanyle. Besluttet at prøve og ... det viste sig! Hop tilbagekaldt! Nu slår jeg bare ud de unge skud, der er steget fra frøene bragt af vinden - det er lettere at bekæmpe dem.

  På samme måde producerede hun hvid akacie og lilla (lægemidlet injiceret under barken). Sandt nok tog alt dette meget tid, men lønomkostningerne var uforlignelige.

  svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Kære kolleger, spar! Thistle helt hersket! Hvad jeg bare ikke gøre for at slippe af med ham, og grave med store jordklumper, at indfange alle sine rødder og koreshochki og saltvand, vandes, og forsøgte ved hjælp af en sprøjte til at indgå i de vigtigste stilke af motorolie og andre gift - intet hjælper .

  Og hvert år bliver denne infektion på stedet mere og mere. Jeg har ingen idé om, hvor alt dette er taget, fordi jeg ikke giver frø til modnes og konstant mejet stilke, når de er stadig meget ung. Hvad skal jeg gøre, mine kære kamerater?
  Snart vil hele haven blive fanget af denne bastard ...

  svar
 5. Vadim DUBININ, byen Krasnodar

  Min dacha er placeret i lavlandet, og roret bryder hele tiden igennem plottet. Du vil ikke bruge pesticider, så du kan ikke helt fjerne det. På et tidspunkt huggede jeg ned reedet og satte det i en kompostbunke - jeg udtrådte i det mindste en vis fordel af et ubehageligt kvarter. Nu tørres og brændes de fleste af røret. Som det viste sig, reed aske - en fremragende gødning, jord deoxidizer og et middel mod sygdomme og skadedyr, som endda overgår, efter min mening, træaske. Som i sidstnævnte tilfælde bør røde aske holdes tørt, ellers vil det miste nogle nyttige egenskaber.

  Når jeg planter forskellige kimplanter, tilføjer jeg nødvendigvis hullerne på 1-2 en håndfuld reedaske. Allerede dyrkede frøplanter fra tid til anden pollineret aske for sygdomsforebyggelse og at skræmme skadelige insekter. Og før efteråret gravering af webstedet laver jeg 400-500 g aske til 1 sq. M. m, at nedbryde jorden. Denne procedure bruger jeg kun 1 gange i 2-3 år.

  svar

Forlad feedback, kommentarer