Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Alla Tkachenko

  For ti år siden plantede hun phalaenopsis i en stor krukke. Tilsyneladende kunne han lide det - det blev smukt.

  Forvirrer kun, at orkideen "ligger": rødderne vokser både nedad og opad, og peduncles løber i vandret stilling. Hvad skal der gøres i denne sag?

  falenopsis

  svar
  • OOO "Sad"

   Du kan ikke dømme Phalaenopsis sundhed i henhold til skuddets, bladets, skovlens, røddernes retning. Og tæl ikke for referencen, hvad der var i butikken. Phalaenopsis, slank, som en birk, med en blomsterstengel fastgjort til en pind, er praktisk til transport. Men i naturen er alt anderledes: pedunclesne bøjes nedad ved en lysbuen, og bladene hænger til siden, hvor der er mere lys. Og det er normen.

   Hovedårsagen til alle orkideer er sunde rødder og konstant vækst af nye på toppen af ​​skuddet. Det betyder, at der vil være nye blade og blomster. Hvis rødderne ikke vises øverst, og væksten hurtigt stopper, er planten i fare, især hvis den fortsætter med at blomstre. En stor krukke er nødvendig for et stort rodsystem, men der skal sørges for god ventilation i den nederste del, ellers vil rødderne dø af.

   svar

Forlad feedback, kommentarer