3 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Araucaria heterophylla

  Beskrivelse. Slank araucaria raznolistnaya genkendelig af grene, der afgår fra stammen i en ret vinkel. Bright nåle pryder denne evergreen plante.
  Landbrugsmaskiner. Om vinteren foretrækker rummet araucaria kulde (+ 6 ... + 10 * C, den maksimale temperatur må ikke overstige + 16 'C). Det vokser godt i delvis skygge med beskyttelse mod direkte sollys og reagerer taknemmeligt på muligheden i den varme årstid til at stå på den åbne balkon. Han kan lide rigeligt vanding. I et tørluftrum anbefales regelmæssig sprøjtning af kronerne. Udskift araucaria raznolistnuyu behov i foråret; Underlaget til plantning er blandet (bladmalet, tørv, sand). Reproduktion. Forplantet af frø og apikale stiklinger. Når et uafhængigt forsøg på at forplante Araucaria ved podning er der risiko for ikke at få en retlinet prøve.

  Brug. En sådan araucaria anvendes i vid udstrækning som en indendørs nåletræsplantage, hvor unge eksemplarer vokser på vindueskarme, og voksne er placeret på gulvet i et værelse eller en hal (samt et kontor). At være ikke stikkende, vil ikke skade unge børn på en familie nytårsferie.

  araukariia-foto

  svar
 2. Alexandra Konstantinovna ALEXANDROVA, Sverdlovsk Region, Verkhnyaya Pyshma

  I tre år voksede min yucca normalt, selvom det var på nordvinduet. Jeg ved, at flere solrige steder anbefales, men i vores lejlighed er der ingen sådan mulighed.
  I år skete der noget: bladene begyndte at misfarve på "palmen". Hvor farligt er det her? Og hvordan man løser situationen?

  svar
  • OOO "Sad"

   Den vigtigste diagnose du sætter dig selv: for alle tegn på yucca mangler lys. På et tidligt stadium af udvikling var denne faktor mindre påvirket af kronens størrelse, mindre fortykket. Dette er selvfølgelig ikke en sygdom, men uheldige forhold kan før eller senere svække planten, og det bliver et offer for svampeinfektioner.

   For at sikre at dårlig belysning er årsag til fejl i fotosyntesen (som det angiver farven på bladene), ville det omarrangere puljen med håndfladen falsk (så ofte kaldet yucca) for en lys plads. I løbet af ugen skal bladene mørkere. Men hvis du ikke har en sådan mulighed, så prøv at lette planten på samme måde som planter, især i efterår, vinter og forår. Og til sommeren tager du dristigt ud yuccaen til landet.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.