Anmeldelser og kommentarer: 4

 1. Daria Ivanova

  De siger, at der er nogle meget tidlige og mest nyttige befrugtning af planter, som udføres næsten om vinteren.

  Er det virkelig så?

  svar
  • OOO "Sad"

   Sandsynligvis taler vi om den tidlige forårsmødning af planter med urinstof (carbamid). Den indeholder op til 46% af det samlede kvælstofindhold, og det bruges derfor i vid udstrækning af gartnere og blomsterproducenter. Med den korrekte og doserede (i henhold til vejledningen) vokser brugen af ​​gødningsplanter godt og udvikler sig, så godt som bærer frugt. Derudover er det overkommeligt og billigt. Foder er lavet i slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår, når sneen stadig ligger.

   Gødning, i overensstemmelse med forbrugsnormerne, er spredt rundt om planterne i zonen af ​​de afkortede cirkler. Som sneen smelter, vil den trænge ind i jorden og give rødderne mad. Men vi skal huske, at de fleste af floraens repræsentanter har et rodsystem på + 5 grad.

   svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Universal top dressing:

  Det vil være som alle planter! I 10 l varmt vand, fortyndet 3 l kandiseret syltetøj (eller 1kg sukker) og hæld i 100 ml Baikal EM-1 præparat. Til bedre gæring sættes bagergær (100 g). Rør og sted på et varmt sted til gæring (8-10 dage). Mullein spand eller 0,5 spande af kyllinggødning, fortyndet i 50-liter tønde, insistere i 24 timer, stamme i 200-liter tønde. Tilsæt opløsningen med "Baikal EM-1", tilsæt vand til det fulde volumen, dække og insistere yderligere to til tre dage. Vand (du kan og lige på kronen) med en hastighed på 10 l / m 2. Det er nyttigt at bruge to eller tre sådanne ekstra befrugtning.

  svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   I den resulterende opløsning er det nyttigt at tilføje calciumnitrat {20-25 g / 10 l pr. Kvadratmeter), som bidrager til væksten af ​​rodsystemet.

   svar

Forlad feedback, kommentarer