Anmeldelser og kommentarer: 7

 1. Vera SOMOVA, Bryansk

  I "C ‰ ± RћR RμR¶RoS, RoRμV" PI S, RμRїR "Roes † Rμ

  R§S, RѕR ± C <RјR ° RєSЃRoRјR ° F "SЊRЅRѕ P · ° F RґRμR№SЃS, RІRѕRІR ° ± S, SЊ SЃRІRѕR RѕRґRЅRѕRμ RїSЂRѕSЃS, SЂR ° RЅSЃS, RІRѕ PI S, RμRїR" † Rμ Roes, RјRμR¶RґSѓ S, RѕRјR ° S, R ° RјRo RІS <SЂR ° C ‰ RoRІR ° SЋ SЃR ° F "P ° C P · Pd RґSЂSѓRіSѓSЋ RμR" RμRЅSЊ P ± P ° R · Röhr "RoRє, R" SѓRє RЅR ° RїRμSЂRѕ , SѓRєSЂRѕRї. RџSЂR ° RІRґR °, C ‡ ± S, RѕR C <RІSЃRμRј ° C ... RІR S, RoR "af PS SЃRІRμS, R °, ± RѕR SЂS <RІR ° SЋ P" RoSЃS, SЊSЏ RЅR S, RѕRјR ° ° ° S, R med .... P RμRіSѓR "SЏSЂRЅRѕ RїRѕR" RoRІR ° SЋ RіSЂSЏRґRєSѓ, RoRЅR ° C ‡ Rμ SЂR ° SЃS, RμRЅRoSЏ SЃ RїRѕRІRμSЂS ... RЅRѕSЃS, RЅRѕR№ RєRѕSЂRЅRμRІRѕR№ SЃRoSЃS, RμRјRѕR№ C ± F <SЃS, SЂRѕ SѓRІSЏRґR ° SЋS ,. RљSЂRѕRјRμ S, RѕRіRѕ, RєRѕSЂRЅRμRІS <Rј RїRѕRґRєRѕSЂRјRєR ° Rј RїSЂRμRґRїRѕS ‡ RoS, R ° SЋ RѕRїSЂS <SЃRєRoRІR RЅRoSЏ ° C ± ‡ S, RѕR C <Ryo S, R Rє ° C ... € RѕSЂRѕS af PS SЂR ° SЃS, SѓS ‰ P ° F · SЏ RμR "RμRЅSЊ RЅRμ RїRѕR" SѓS ‡ P ° P "P ° P" Roes € RЅRμRіRѕ RїRoS, R ° RЅRoSЏ Ryo RЅRμ RЅR RєR ° ° RїR "RoRІR ° P" P ° ° RЅRoS, SЂR S, S < .

  svar
 2. Tatyana Nizhnikova

  Er det muligt at dyrke tomater i forskellige drivhus sorter af forskellige hybrid sorter, og i de andre - peberfrugter? Er de pereopilyat hinanden? Er det muligt at samle frø fra dem?

  svar
  • OOO "Sad"

   - At samle frø fra hybridplanter, både tomater og peber, er utaknemmelig. Som regel vil frugterne af den næste høst være mindre, ikke så velsmagende og kan tabe farve.

   I tilfælde af tomater vil der ikke være nogen skade ved at dyrke forskellige sorter i samme drivhus. Overbestøvning påvirker ikke frugternes kvalitet. Men peberfrugter kan, når de dyrkes i samme drivhus, søde og bittere, røde, gule, orange og violette sorter, pereopylitsya - som følge heraf vil du have på bordet de bittersøde frugter af "gråbrune-crimson" nuancer. Derfor anbefaler jeg stærkt dig ikke at dyrke sød og bitter peber i et drivhus, men vælg sorter, så planterne blomstrer på forskellige tidspunkter.

   svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg vil gerne dele min erfaring med at dyrke "forskellige kaliber" tomater i en hothouse uden stor indsats.
  Drivhuset er mig den mest almindelige, i størrelsen 3 × 6 m og med to senge i interiøret. Men det er, at jeg plante planter på dem i tre rækker. Den første er nær væggen. Så jeg plante høje tomater. Og buske gennem en er bundet med skråninger i modsatte retninger: til væggen og til passagen.
  I den anden række plante jeg mellemstore tomater på forskudt måde med hensyn til høje tomater. Nå i den tredje række vedhæfter jeg korte tomater, også i skakbrætmønster, men allerede i forhold til de mellemstore.
  Så de vokser sammen, ikke forstyrrer hinanden. Ja, og jeg er så behagelig: og området med senge er sparsomt forbruget, og det er lettere at tage sig af plantager - alt er synligt.

  Jeg plante tomater i grøfter, hvor jeg lægger ned hele det organiske stof i efteråret, som jeg finder i gården. Og mere end en plante, jeg ikke spiser: Det har forberedt sig til dem siden sidste sæson, det er nok for dem. I stedet for mulch - sort belægningsmateriale. Da jeg har en lille have, og jeg ønsker at sætte lidt mere anderledes og usædvanligt, det gjorde for jordbær køjesenge højde på 25 cm med grænser farvet polycarbonat - igen skønhed og bekvemmelighed! Og for hindbærgrave gravede dybt om 1 m og blokerede dem med jævne mellemrum med skiferplader. Kvadraterne 1 × 1 m blev opnået, og i hver nu forskellige sorter af hindbær vokser separat. Jeg binder buskene på begge sider til M-formede metalrør. Også meget praktisk. Hindbær, også, ikke befrugte, bare sætte alt ukrudt fra haven (godt, bortset fra at en lille fjeder podsyplyu aske).
  Raisa Nikolaeva CHISTYAKOVA

  svar
 4. Julia Savina

  Hindbær vokser på den ene side af min have. Jeg bemærkede, at løg og gulerødder på en række vokser dårligt. Hvilke grøntsager er ikke skadet af kvarteret med hindbær?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Jeg anbefaler ikke at plante greens nær hindbær, med undtagelse af dild, der tiltrækker insekter med duften og dermed hjælper hindbær at blive mere pollineret.

   Fra vegetabilske afgrøder vokser hindbær bedst med tomater, bælgfrugter og korn.

   svar
 5. Alina VLASOVA

  Jeg har altid senge i et tomatkasse fra øst til vest.

  Takket være denne orientering modtager hver busk en lige så stor mængde sollys. Ved middagstid kaster de ikke en skygge på hinanden - og som følge heraf forbliver de længere i lyset og begynder at frugt mere harmonisk.

  svar

Forlad feedback, kommentarer