1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Galina

  Vi planter det bløde hvide store (jeg kender ikke sorten) bønner på en separat seng i de første dage i maj i vådt land. Afstand mellem hullerne 30-35 cm, dybde 5-7,

  I hvert hul kaster vi to eller tre bønner og omkring en halv liter krukke humus. Når stænglerne vises høje 2-2,5 cm, løs jord, fjerne ukrudt, Spud. Hverken fodring eller forarbejdning i fremtiden gør det ikke, kun for at forsinke fugtighedsdækket jorden med græsset græs. Harvest er altid godt, der er mange pods. Når de bliver gule, rives de af og tørrer dem under en baldakin, så skræl og tør i solen.
  Jeg lægger de tørre bønner i et metaltrug, hvor der er et hårdt håndklæde eller en burlap på bunden.

  Jeg forlader truget på loftet på laden, jeg dækker det ikke for bedre ventilation. At forhindre fremkomsten af ​​bille-mølle og andre skadedyr inden for perimeteren trough hvidløgsfed sat i en afstand på højst 30 cm fra hinanden og sætte åben 100-gram jar af salt. Bønner vedvarer i årevis - rent, smukt.

  svar

Forlad feedback, kommentarer