1

Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Sophia Lavova

  Vores gamle abrikos - "gamle dame", som jeg kalder det - blomstrer lidt tidligere eller blurs senere end de andre abrikoser på gaden. Sådan snedig adfærd har gentagne gange reddet blomster fra maj tordenvejr eller pludselige forårsfrost. Som følge heraf har alle naboer ingen høst, men vi har!
  Frugten af ​​den "gamle kvinde" er medium i størrelse, men hvad de er lækre - saftige, søde, duftende! Sommetider store indkøb af abrikoser - smag kun græsset i forhold til vores almindeligt udseende frugt.

  Min mor-altid klar til at annullere vinteren abrikos kompot for ukompliceret opskrift: i 3-liters krukke spread jorden 1 / 3 volumen bær, hælde varmt sirup (1 3 sukker glas vand) og hvirvel umiddelbart uden re-sterilisering. Delicious compote sker ikke! Og hvis det stadig "touch up" som de siger i praksis, det vil sige, tilføje kirsebær, hindbær eller solbær, vil kompot erhverve en smuk rødlig-gule farve og fantastisk smag.

  Abrikos kompot, jeg aldrig smide ud, og bruge dem som fyld til tærter af skællet eller gærdej, bage æbletærte. Og sukker i fyldet tilføjer ikke, bortset fra at en lille kanel.
  I efteråret så min mand ud af flere store grene, hvilket gjorde vores "gamle dame" lig som en djævel. Men om sommeren var der en god høst, og frugterne var store som aldrig før!

  svar

Forlad feedback, kommentarer