Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Olga GRIBKO

  Til radise vokset store i september, præcis-men løsner rødderne fra side til side.

  Som et resultat, rødderne af overanstrengelse, og alle de næringsstoffer er roden dannelse, snarere end i toppen.

  svar
 2. Anna ROVSKAYA, Moskva-regionen

  Hvornår skal du plante radise?
  Indtil for nylig troede jeg, at den sorte radise ikke er min rodafgrøde: den vil gå væk i skytteren, den vil knække. Men i sidste år læste jeg i Dacha-rådet, at det viser sig, at forskellige sorter af radise skal sås på forskellige tidspunkter. Jeg, ikke opmærksom på sorten, sår altid radise i begyndelsen af ​​maj sammen med gulerødder. Og der er tidlige, mellemstore og sen-modne sorter. Mange lastbilbønder, som jeg fik at vide i frøhandlen, foretrækker de to sidste arter, da disse rodafgrøder er perfekt bevaret i løbet af vinteren.

  Hvis du ønsker at få en høst så hurtigt som muligt, til sommerforbrug,
  Det er nødvendigt at vælge tidlige modnesorter. Du kan såge dem så snart jorden tørrer. I de sydlige regioner - i slutningen af ​​marts - april og nord - i slutningen af ​​april. Medium-modning sorter af radise kan sås i juni og i slutningen af ​​juli.

  Sidste år gik jeg ikke glip af. Jeg plantede en medium-moden radise radise sort med modning periode af 80 dage i midten af ​​juni. Jeg fandt ikke en enkelt pil i løbet af sommeren, og i slutningen af ​​september samlede jeg en fin afgrøde af glatte rødder. Jeg spiste nyttige salater fra radise hele vinteren og glædede mig.

  svar

Forlad feedback, kommentarer