1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. V. DEVYATOV

    Vores familie er meget glad for hvidløg, så jeg lægger meget af det om vinteren. Men høsten er svært at gemme i lejligheden. I efteråret-vinterperioden vandrer han altid for mig på balkonen, så i stuen og derefter i køleskabet. Ved foråret begynder de fleste af dentiklerne at spire.
    Jeg plejede at smide sådanne tænder. Men en gang besluttede jeg at eksperimentere. I april gravede jeg op en separat patch og plantede de resterende tænder, vandede og oppustede.

    Pleje var almindelig. Og i efteråret har vi gravet store pærer - en-toed tænder - tre gange så store som den største tand. Nogle af dem blev brugt til mad, og nogle blev lagt om vinteren. Det følgende år modtog de fyldte hvidløgshoveder, men af ​​masse, meget mere. Nu er jeg ikke stærkt bekymret for sikkerheden af ​​denne grøntsag. Jeg ved, at vi i foråret vil kunne plante en "betingelse" og få en dobbelt afgrøde.

    svar

Forlad feedback, kommentarer