2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Kinesisk løg-hvidløg

  Kære gartnere, skriv venligst om den kinesiske hvidløg. Fortæl os om landbrugspraksis, om nyttige og måske helbredende egenskaber. Hovedet er opdelt i store tænder, der er plantet om vinteren, som hvidløg.

  svar
 2. V. DEVYATOV

  Vores familie er meget glad for hvidløg, så jeg lægger meget af det om vinteren. Men høsten er svært at gemme i lejligheden. I efteråret-vinterperioden vandrer han altid for mig på balkonen, så i stuen og derefter i køleskabet. Ved foråret begynder de fleste af dentiklerne at spire.
  Jeg plejede at smide sådanne tænder. Men en gang besluttede jeg at eksperimentere. I april gravede jeg op en separat patch og plantede de resterende tænder, vandede og oppustede.

  Pleje var almindelig. Og i efteråret har vi gravet store pærer - en-toed tænder - tre gange så store som den største tand. Nogle af dem blev brugt til mad, og nogle blev lagt om vinteren. Det følgende år modtog de fyldte hvidløgshoveder, men af ​​masse, meget mere. Nu er jeg ikke stærkt bekymret for sikkerheden af ​​denne grøntsag. Jeg ved, at vi i foråret vil kunne plante en "betingelse" og få en dobbelt afgrøde.

  svar

Forlad feedback, kommentarer