Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Polina Viktorovna

  Jeg vil gerne vide om det er muligt at redde enårige fra sommerhuset om vinteren?

  svar
  • OOO "Sad"

   Når efteråret kommer, er det kedeligt at se årstallene falme, så det er ikke overraskende, at sommerboere og ejere af acres ofte har ideen at flytte dem til et hus eller en lejlighed. Men er det muligt? Og er det værd at forsøge at gemme dine yndlingseksemplarer?
   Det er kendt, at blomster, der så glæder os om sommeren, er sande årræer (de går fra frø til frø på et år) og stauder, der ikke dvale i vores kolde klima, og derfor skal de dyrkes fra bunden hver sæson. Flytter til huset eller lejligheden er den første gruppe meningsløs: disse blomster i potter plager sig i et nyt miljø, men til sidst vil de dø. Det er mere effektivt at samle frø fra dem (men ikke kun fra planter af FH-hybrider) og næste år at så til planter eller direkte i blomsterbed.

   Men prøver fra den anden gruppe kan opbevares i huset, men kun hvis det har en kold lyshal eller en opvarmet, men forholdsvis cool loggia. Disse omfatter snapdragon, balsaminer, coleus, fuchsias, vedbend, pelargonium, cannes og andre arter. De kan let overleve vinteren på vindueskarmen eller isolerede loggier, fordi de ofte dyrkes som indendørs planter.
   Og hvis du ikke er i stand til at dele med en petunia, calibrahoa, dichondra, så husk at disse planter kun når de er unge kan bære eksistensen af ​​en god ide ved at flytte til et hus eller lejlighed, og voksne vil helt sikkert dø. Derfor kan du i juli klippe stiklinger fra buske, rod dem og derefter tage dem med dig til byen.
   Men i betragtning af de ovenfor nævnte vanskeligheder er det ikke lettere at dyrke alle disse blomster om foråret fra frø eller at købe dem i form af kimplanter?

   svar

Forlad feedback, kommentarer