1 Kommentar

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  MIN UNCLEAN FLOWER

  Jeg vil fortælle dig, hvordan man laver en smuk have med uhøjtidelige blomster. Efter at have plantet dem brugte jeg ikke meget tid og penge, og resultatet var meget tilfreds!
  Et af mine foretrukne blomster har altid været og vil være tulipaner. Hvad kun farver er de ikke! Men der er ingen problemer med plantning: de plantede løg i efteråret - og tulipaner vil blomstre i det tidlige forår til glæden ved alle. Det vigtigste er at vælge et solrigt sted for landing, hvor vand ikke vil stagnere. Du behøver ikke at grave ud pærerne, de vil vokse på ét sted fra år til år. Og dette er efter min mening deres vigtigste plus.

  Jeg elsker krokus meget. De, der blomstrer om foråret, kan også plantes om efteråret, som tulipaner. Generelt er jeg fan af efterårplantager - de tager ikke tid om foråret, når mit hoved gør ondt i vegetabilske afgrøder. Crocuses kan plantes både i solen og i skyggen af ​​træerne. Det eneste der skal passe på, når man plantner, er at jorden skal være lettere. Hvis der er for meget ler på stedet, anbefaler jeg dig at tilføje sand. Jeg plante crocuses til en dybde på 5-10 cm i en afstand 10 cm fra hinanden. Det er godt at dekorere dem med en blomsterhave eller tilføje en stenhave.
  Af de stauder er meget god i min have Brunner. Denne blomst kan dyrkes på ler og løg og i delvis skygge. Det er meget forfriskende skyggefulde hjørner, det vokser stærkt under gunstige forhold, så jeg adskiller et helt hjørne til Brunners i en blomsterhave. Det vigtigste er rigeligt vanding, så bladene ikke tørrer ud. Før jeg plantede brunnerne, spildede jeg jorden godt og fjernede rhizomerne fra ukrudtet. Plant bedre delenkami med rødder, meget uden at grave i jorden. Jeg anbefaler at plante brunner i foråret, men du kan i efteråret, du skal bare passe på at beskytte planten til vinteren.
  I haven følger jeg hovedreglen - hvor der ikke er ledig plads, er der ingen ukrudt. Derfor har jeg alt på en sådan måde, at der, hvor blomster ikke vokser, er der dekorative mulch, som ikke tillader at dyrke ukrudt og afskrækker mine små blomster positivt.

  svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.