Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Irina V. KUDRINA, byen Voronezh

  Jeg kunne godt lide endnu mere sympati for de dejlige guldfruer, da jeg vurderede deres helbredende egenskaber.
  Infusion af blomster og blade, lettet jeg hurtigt mit barn fra potnichki. For at gøre dette, fint hakkede friske blade og blomsterblomster, tømt 2 Art. l. i en termos og hældt et glas kogende vand. Infusion blev holdt i en termos om 2 timer, filtreret, afkølet og derefter ved hjælp af en bomuldspinne behandlet smertefulde steder på et barns hud.
  Et sådant værktøj til denne dag hjælper vores familie med at slippe af med hudproblemer - irritation på huden, solskoldning, sår og slid. Denne infusion er meget effektiv i enhver suppurations. Jeg lægger et stykke bomuld eller bandage dyppet i en infusion på en bryst, dækker det med en gips og lader det stå om natten - efter 1-2-procedurerne bliver det ømme punkt "åbent".

  I landet for hurtigt at lindre kløe og smerte efter insektbid, er det nok at bruge friske blade af guldfugle. Jeg gnider bladene i en træmørtel og gnider et ømt sted på mig eller barnets hud med en våd vassel - i 20-30 minutter er der ikke spor af ubehagelige fornemmelser.

  svar

Forlad feedback, kommentarer