Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Olga Fedorovna POVARKOVA, Chelyabinsk

  I min have i det nye år vil jeg virkelig se forfalskning. Jeg blev bogstaveligt talt erobret af denne plante med sine flerfarvede stjerner. Rådgive, når du skal så frøene af denne blomst til frøplanter.

  svar
  • OOO "Sad"

   Verben skal sås i marts. Frø er placeret i kokosnødtabletter. Nogle mennesker så frø direkte på 2, jeg sår personligt på 1. Ifølge 2 anbefales det normalt, fordi blomsterhandleren kan vælge den bedste kvalitet frøplante fra to planter. Men fra erfaring vil jeg sige, at spiring af forfalskninger er meget god.
   Afgrøder bør ikke hældes med vand, det vil spare ømme skud fra det sorte ben. Blomstervoksne står som regel over for et sådant problem, som så frø ikke i et sterilt kokosnødsunderlag, men i jorden.
   Da verbena er meget glad for sollys, skal bakker med piller sættes på sydvinduet. Og hvis lejligheden er placeret på nordsiden, skal afgrøderne have brug for belysning.
   Når du bemærker, at dyreplanter har rødder, der har tendens til at komme ud, tag pillerne og sæt dem sammen med frøplanterne i kopper jordblanding. Men før tabletterne skal fjernes skal, fordi det ikke nedbrydes i jorden.
   I midten af ​​maj plantes planterne i et blomsterbed i en afstand af 20-25.

   Denne plante kan være i penumbra og fortsætter med at glæde sig over sin skønhed. Efter min mening er vervain en af ​​de mest uhøjtidelige planter, som også er egnet til de sommerbeboere, der ikke har tid nok til at tage sig af haven.

   svar

Forlad feedback, kommentarer