Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Tatyana YANOVA, Pskov

  Min blomsterhave består hovedsagelig af stauder. Herunder fra de spektakulære, men uhøjtidelige vilde planter. Sådan viste køen på køen i min have.
  I naturen kan denne plante findes på enge, skovkanter, bakker af reservoirer. Verbeinik danner frodige gardiner bestående af stærke stængler omkring 70-80 cm høje, der slutter i et tæt "lys" af lyse gule klokkeformede blomster.
  Udover skønhed blev jeg tiltrukket af evnen til at vokse i delvis skygge på fugtig jord og modstand mod efterår og vinter drenching, som mange kulturelle stauder lider af. Derfor har jeg i foråret transplanteret curbstring gardinet i min forhave. Solrige "savages" så meget ædle der.

  Kun få år senere fandt jeg ud af, at der er variegate variegate. Jeg kunne især lide den slags Alexander med en hvid kant omkring bladernes kanter. Sandt nok var det nødvendigt at plage, før i det mindste flere sortplanter voksede fra slæbebåd. En lang stratificering er påkrævet, kimplanter er meget sårbare og vokser langsomt først. Men det er meget nemt at forplante et voksenprøve ved at dele rhizomet.

  svar

Forlad feedback, kommentarer