Anmeldelser og kommentarer: 3

 1. Irina Dmitrievna

  Er det rigtigt, at en rekrutter i løbet af få år kan få et anstændigt sted i en have?
  Hvilke andre planter opfører sig det samme?

  svar
  • OOO "Sad"

   Faktisk kan løsrivelse sikkert kaldes en aggressor plante, fordi den vokser temmelig hurtigt - i et år mere end 10 cm i diameter.
   Men der er mange andre planter, der om et par år kan blive til et smukt gardin. Dette er efterår helenium, delphinium, doronicum, ferskenklokke, cornflower, tjære. Små delenki (3-4 knopper) efter plantning udvikler sig hurtigt og blomstrer voldsomt og når maksimale størrelser.
   På 3-5 året efter plantning er det nødvendigt at bestemme grænserne for sådanne stauder som astilbe, geyher, skægte iriser, monard, pyrethra, primroser, phloxes paniculate, enoters busk osv.

   Og de krybende planter skal også skære "rettighederne" til udvikling - dette er periwinkle lille, sedum, timian - de danner hurtigt et grønt tæppe. Men championerne med reproduktionshastighed kaldes alissum (rock og bjerg) og stahis uld. Disse planter har dog andre fordele: de bliver en attraktiv baggrund for blomsterbed, skaber et enkelt blomsterbillede, klemmer ukrudtet ud af territoriet og samtidig bevarer fugt.
   Der er mange vildt voksende naturlægemidler, der ikke er værd at udrydde. Specielt gør Veronika Dubravnaya og blød manchet ikke kun haven mere stilfuld, men også medicinske planter.

   svar
 2. Tatyana YANOVA, Pskov

  Min blomsterhave består hovedsagelig af stauder. Herunder fra de spektakulære, men uhøjtidelige vilde planter. Sådan viste køen på køen i min have.
  I naturen kan denne plante findes på enge, skovkanter, bakker af reservoirer. Verbeinik danner frodige gardiner bestående af stærke stængler omkring 70-80 cm høje, der slutter i et tæt "lys" af lyse gule klokkeformede blomster.
  Udover skønhed blev jeg tiltrukket af evnen til at vokse i delvis skygge på fugtig jord og modstand mod efterår og vinter drenching, som mange kulturelle stauder lider af. Derfor har jeg i foråret transplanteret curbstring gardinet i min forhave. Solrige "savages" så meget ædle der.

  Kun få år senere fandt jeg ud af, at der er variegate variegate. Jeg kunne især lide den slags Alexander med en hvid kant omkring bladernes kanter. Sandt nok var det nødvendigt at plage, før i det mindste flere sortplanter voksede fra slæbebåd. En lang stratificering er påkrævet, kimplanter er meget sårbare og vokser langsomt først. Men det er meget nemt at forplante et voksenprøve ved at dele rhizomet.

  svar

Forlad feedback, kommentarer