2 anmeldelser

 1. Zoya E. ORESHKINA, Tula

  Hvordan vokse roser i en seng - med andre blomster eller separat? Hvad mere er reglerne i denne sag?

  svar
  • OOO "Sad"

   Flowerbed - den mest gamle og populære form for rosenkrans. Ofte får den den rigtige geometriske form, og buskene plantes i rækker. Radlængden må ikke overstige 4 m, og når det kommer til en cirkel, er 4 m den optimale diameter.
   Rådet
   Roser af forskellige havegrupper og sorter kan kun komme sammen i en stor blomsterhave og med strenge hierarki: jo højere de er, jo tættere på centret skal de være. Planterbuskene skal være stramme, så de skaber et solidt blomstertæppe.
   En rose er en blomst så selvforsynende, at den ikke behøver at forbinde andre typer blomster for at reproducere effekten. Desuden vil det mest fordelagtige være en blomsterhave af planter af en sort. Hvis du stræber efter mangfoldighed, skal du vælge sorter, der kombineres med hinanden i højden, naturens vækst og farve. Hver sort skal være repræsenteret af en gruppe af 3-5 planter. Hvis planter af forskellige højder er plantet på blomsterbedet, forsvinder effekten. Kombinationen af ​​farver - et spørgsmål om smag. Røde roser kan kombineres med hvid og gul. Tofarvet bedre look i separate grupper.
   Floribunda og hybrid te er ideelle til dyrkning i blomsterbed. Det eneste svage punkt i sidstnævnte er eksponeringen af ​​stængerne i den nederste del. Du kan skjule denne ulempe ved hjælp af urteagtige stauder som manchetter, geraniumer og værter plantet på "en fødsels" af en majestætisk nabo.

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.