Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. håber

  En dag klagede min ven om, at hun på grund af hvidflyvningen måtte nedrive drivhuset, fordi ingen kan klare dette skadedyr.

  Og snart måtte jeg også møde dem. Jeg bragte dem til drivhuset med køb af jord, som var for doven til at antændes. Og sommerfuglene blev så hurtigt, at alle vinduerne i drivhuset snart var dækket af dem. Planter så drastisk bremse i vækst, visne blade er blevet blasfemisk art, som om nogen havde smurt med sukkersirup. Et mareridt, kort sagt. Skal jeg også nedbryde drivhuset? Og hvor skal jeg få de nye frøplanter? Generelt skam jeg mig, og for at slappe af gik jeg til huset for at rydde op. Jeg trak støvsugeren, og pludselig tænkte, som om med den ene hånd for at holde det fra røret fjernes med en pensel nær anlægget, og den anden at ryste disse sommerfugle til dem at få suget?

  Jeg trak støvsugeren ind i drivhuset, forlængede forlængerledningen og begyndte at "støvsuge" sengene. Og det gik så klart, at om få minutter var der ikke en enkelt sommerfugl tilbage i drivhuset. Rene arbejde! Nogle dage senere kom hvidflyvningen tilbage (tilsyneladende udklækket fra allerede lagt æg), men i meget mindre tal. Men så blev jeg ikke forvirret - jeg vidste hvad jeg skulle gøre. Lynlås - og alt angreb i støvsugeren! Og jeg så ikke flere skadedyr i drivhuset.

  svar
 2. Lydia. Yayva afvikling af Perm

  Jeg vil gerne dele nogle af mine ideer, jeg håber, at nogle læsere vil finde dem nyttige.

  Jeg begynder med jordskokker. Jeg har været involveret med ham i lang tid, kom til den konklusion, at denne plante kan dræne webstedet, idet der anbringes lidt vandtanket jord. Tro mig ikke? Jeg ville selv have gjort det før, fortæl mig, hvem der ville have grinet over det. Men nu har jeg fakta. Jordskokker faktisk ligesom løs fugtig jord, men i tørrere vokser godt, men i disse betingelser, høstudbytte særligt godt, især i det første år af plantning. Og så har han brug for yderligere befrugtning med humus, aske og enhver finhakkede planteorganik. Det er endda sjovt at se, da det vokser. Derudover, og det er lækkert, kan du spise så meget som du vil, men du vil ikke gå i vægt.

  Og jeg besluttede også at tilføje en vasket afgrøde (dette gælder for alle haveafgrøder) i papkasser, som jeg holder lukket. Inde i et specielt mikroklima er dannet, hvilket bidrager til at øge holdbarheden af ​​det opsamlede gods på sengene. Hertil kommer, jeg ramte på ideen at vaske bær, frugt og grøntsager kun regnvand - de er lige på den "zdoroveyut øjne, og holde kvaliteten af ​​deres derefter stiger.

  Og nu vil jeg dele opskriften hurtig og hjertelig ferie mad, som er meget til det punkt, hvor tiden til at lave mad delikatesser der, og styrke er nødvendig for at arbejde. Så på et brød hvedebrød tyk smøre smør på toppen af ​​stakken af ​​ost torve, 2-3 fed hvidløg, 2-3 chili skiver (eller salat), tilsæt lidt salt og et par dråber vegetabilsk olie. Det er alt! Tro mig, dette er den bedste opladning under haven lidelser.

  svar

Forlad feedback, kommentarer