2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Nikolay Dmitrievich ERMIKOV, Bryansk

  Hvis sommeren er regnfuld, har druerne ikke tid til at modnes. Formet hårdt og grønt, selv i tidlige sorter af bær. Men der er teknikker, der hjælper modning.
  I august er du nødt til at udføre minedrift af druer - beskæring af vinstokke og træer, så rive alle de blade, der dækker bærene, så de er så meget som muligt oplyst af solen. Adskilte klaser kan placeres i plastikposer med flere luftudvekslingsåbninger.

  Hvis frugterne begynder at modnes, men ikke har tid til at få sukkerindhold, skal de skære sammen med vinstokke af 50-70 cm lang, dækket af paraffinendene og ophængt i et tørt, køligt rum, før koldt vejr starter. Der kommer bærene til at nå, men de bliver lidt tørrede op.

  svar
 2. Elena KIRYASHINA, Ulyanovsk

  Druer uden forfald

  For at forhindre sådanne sygdomme af druer, som pulveriseret meldug eller forskellige råd, er forebyggelse vigtig. Du skal starte det, før knoppene vækker. Jeg forbereder 3% opløsning af Bordeaux væske. For dette fortynder jeg 5 g kobbersulfat i 300 1 vand. Og i en anden spand, også i 5 l, plante jeg 300 g slagtekalk. Så forbinder jeg begge løsninger - væske med kobbersulfat hældes i kalk. Den resulterende opløsning filtreres, hældes i en sprøjter og behandles med en vinstok.

  Jeg udskærer nødvendigvis druerne tidligt på foråret og skærer ud beskadigede, ødelagte og tørre grene. Det vil også beskytte vinstokke fra sygdomme.
  Hvis den pulverformige meldug syntes allerede om sommeren, ville kaliumpermanganat hjælpe. Modtage 5 g tør kaliumpermanganat på 10-liter spand vand, omrørt og sprøjtet hele stang.
  Ofte påvirkes druen af ​​grå rot. Håndtere denne sygdom vil hjælpe apoteket jod. 10 ml iod omrørt 10 liter vand og spray bær under modning gang.

  Og endnu et trick. For at gøre druer sødere, 2 kunst. l. sodavand Jeg plante i 10 l vand og spray på bladene to gange om året.

  svar

Forlad feedback, kommentarer