2 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Sort currant er som regel selvbærende, det vil sige en busk er nok til normal bestøvning og frugtning.
  Men for en familie på fire råder jeg dig til at plante mindst fem buske.
  Vi valgte moderne store frugtsorter med søde bær.
  Jeg anbefaler Pygmy sorten: bær i lange kvaster begynder at modnes i begyndelsen af ​​juli. Høstsøde sorter Vologda indsamlet fra slutningen af ​​juli og hele august. Fra novellerne vil jeg fremhæve midt-sæsonens sort Sadum og sen-modnesort Sadko, som er resistent mod sygdomme, temperatur og fugtighed variationer.

  Rens buske
  Problemet med pulverformet meldug på krus blev bestemt simpelthen - slippe af med sorter, der er ramt af denne sygdom. For at forhindre forskellige sygdomme i planten før blomstringen sprøjter vi præparatet med Fundazol (ifølge instruktionerne).

  svar
  • OOO "Sad"

   Selvom sorten er modstandsdygtig over for pulverformet meldug, betyder det ikke, at planten ikke kan blive syg. Men for sådanne moderne sorter er der som regel en profylaktisk sprøjtning nok til god vækst og rigelig frugtning (som forfatteren gør - i det tidlige forår).

   svar

Anmeldelser og tips

Din e-mail vil kun være synlig for dig.